Lørdagens toppkamp mot Nardo FK på Nissekollen endte dessverre med tap 1- 3. Vi ga dem ordentlig kamp, så her er det bare å komme seg opp på hesten igjen og se fremover. Det er mange kamper igjen, og det blir tett i toppen i denne avdelinga.

Nardo - Strindheim 3 - 1 (2 - 1)

  • 7.min   1 - 0 Nardo (straffe)
  • 15.min 2 - 0 Nardo (straffe)
  • 35.min 2 - 1 Vetle Wenaas
  • 62.min 3 - 1 Nardo

Hovedtrener Per Morten Rinnan oppsummerer:

"Det blir dessverre ikke den kampen man har planlagt, da dommeren gir Nardo to straffespark før spilte 13 minutter. Dette preger både matchbildet og oss. Vi har en god periode siste 25 i første omgang, hvor vi frispiller oss og Nardo legger seg lave. Noen valg vi tar med ball på siste 1/3-del som hindrer oss i å skape de store målsjansene.

2.omgang kontrollerer vi fram til 1-3, da Nardo får sin første sjanse i denne omgangen. Deretter svinger matchen veldig. Effektiv og kynisk motstander som straffer oss hardt, her var det to ulike spillestiler. Vi kan bare utvikles og bli bedre.

Avgjørelsene fra dommeren går for ofte til fordel for hjemmelaget, noe som vi kanskje burde håndtere bedre. Man ønsker i slike kamper at dommeren ikke skal komme i fokus og prege matchbildet, men det bør nevnes. Samtidig må vi lære av dette, og fortsette arbeide med hvordan vi vil framstå som fotballag på banen i vårt eget spill.

Nå legger vi fokuset på NM-kampen 24.mai mot Træff på Leangen Bolig Arena"

Neste kamp: 1.runde NM 24.05 mot Træff (PostNord 2.div) hjemme på Leangen Bolig Arena kl. 18.00

Vi håper så mange som mulig tar turen til stadion for å heie fram våre spillere til drømmen om Ullevaal.