Imorgen lørdag 13.05 smeller det på Nisskollen nede på Nardo. Begge lag med full pott så langt, begge lag jager sin sjette strake, og et knalltøft nabooppgjør hvor spillerne kjenner hverandre godt.

  • Nardo - Strindheim lørdag 13.05 kl. 15.00 på Nissekollen

Hovedtrener Per Morten Rinnan oppsummerer etter siste kamp og før toppoppgjøret: 

"Matchen mot Mosjøen viste hva som bor i dette laget og disse spillerne. Vi viser attityd og vilje til å kjempe for hverandre, aggressive og sultne på å alltid vinne tilbake ball. Vi fortsetter å arbeide etter vår måte å spille på, tenke og agere framfor å reagere.

Gutta imponerer på trening og viser i kamp at de har kvaliteter på individuelt plan og som medspillere. All ære til det engasjementet og oppofrelsen alle gir, uke etter uke, match etter match.

Noen dager inne i denne uken og kvaliteten på trening har vært meget god, fokuset ligger og har ligget siden mandag mot kommende match, Nardo i Nissekollen lørdag. Toppmatch om vi ser på tabellen, slike kamper man vil spille uke etter uke – det er disse kampene vi arbeider så utrolig hardt for å oppleve.

Nardo er og skal være favoritter, med tanke på deres spillere og erfaringer med spill på høyere nivå de siste årene. Fokuset vårt ligger i egen prestasjon, så får vi se hvor langt det tar oss når dommeren blåser av kampen mot opprykksfavoritten. God kamp."

Møt opp med høy og mørkeblå stemme på Nissekollen. La dette bli en toppkamp verdig!!

Foto: Karlsen Foto