Siden sist har G19 0.div spilt 2 kamper, det har resultert i 6 poeng.

Steinkjer forrige onsdag på Myra, med fin seier 4-2. En helt grei kamp, hvor vi sliter noe med og utnytte et klart overtall i spill og sjanser. Det var litt som forventet da treningsuken var litt under pari. Hardt program på skole og russetid får ta noe av «skylda», men det er helt innafor. Steinkjer lå lavt og kjørte på fysikk. Dette er som tidligere nevnt det vi møter i divisjonen i år. Det ble brukt for mange touch og litt for lite bevegelse uten ball, men godkjent kamp av gutta.

Denne uken besøkte vi Trond nede på Rosenborgsbanen på onsdag, og det ble en komfortabel 7-0 seier. Akkurat det samme i den kampen, motstander legger seg lavt og vi må bearbeide. Trond henger med en stund, men så blir de slitne og da åpner det seg opp. Mange flotte scoringer etter godt spill. Litt minus er at vi produserer 21 cornere i følge støtteapparatet, uten at det gir uttelling. Det må vi jobbe videre med. Men en flott kamp av gutta, etter en god treningsuke, som er nøkkelen.

Neste uke er det 1 kamp, torsdag 11. mai. Da er det 2.runde i NM, borte mot CSK. Vi skal forberede oss så godt vi kan, og går for avansement i cupen.

Gutta blir bedre og bedre og dette ser lovende ut framover, så nå er vi midt oppe i den artige tida og nyter hver dag.

Vi høres, Janne.