Siden sist har G19 0.div-laget spilt 2 kamper.

Søndag spilte vi seriekamp borte mot Kattem, med seier 11-0.

Vi ledet 1-0 til pause, men har sjeldent sett et så slitent lag gå til pause som Kattem. 2 omg blir ren angrepstrening og med 10 scoringer på 45 min, ble jo uttellingen meget bra. Igjen møtte vi et lag som lå meget lavt så de måtte bearbeides. Dagens kommentar etter matchen kom fra kaptein Elias Thapa «gutta, det burde vært mer». Mange flotte angrep og flotte scoringer etter hvert ja.

I går torsdag 20.04 spilte vi mot Stjørdals-Blink i 1.runde NM hjemme på Myra. Med et par «gamle» tøffinger fra Blink på trenerbenken til bortelaget, skjønte vi at dette ville bli tøft. Det var vel omtrent krig det første kvarteret, men etterhvert tok vi mere over. Scorer mot slutten og leder 1-0 til pause. Kampen åpner seg opp mere i 2.omg og vi scorer 2 mål til og vinner etterhvert fortjent 3-0.

Med litt mere presisjon hadde vi hatt mange flere målsjanser, så det må vi fortsette og øve på. På G19 står ALLTID kollektivet i fokus, men alle 3 mål ble scoret av Kristoffer Schanke Skjåk-Bræk som til daglig er i A-stallen, så en ekstra «Giffel» til Kris etter matchen. Men stor stemning i leiren over avansement i NM.

2 runde spilles 11. mai, men vi vet ennå ikke mot hvem og hvor. Vi kommer tilbake til det.

Neste seriekamp er onsdag 26.04 kl 19.30 hjemme på Myra, og da er det Steinkjer som står på menyen.

De siste 10-12 dager har vært meget hektiske for gutta, og treneren har derfor gitt gutta fri til mandag, med beskjed om å være ungdommer og nyte finværet. Fortsettelse følger.

Janne