Årets første bortekamp ga oss 3 poeng. En sterk 1.omg med to fine og viktige mål av Fredrik Lund og Patrick Strand setter kampen der vi ønsker å ha den.

Tøffe tak i 2.omg, men når samme Lund punkterer matchen med 3-1 på straffe rett før sluttsignalet går, tar gutta med seg 3 poeng på bussturen hjemover.

Kristiansund BK2 - Strindheim 1-3 (0-2)

  • 5.min Fredrik Lund 0-1
  • 19.min Patrick Strand 0-2
  • 57.min KBK2 1-2
  • 90.min Fredrik Lund (straffe) 1-3

Hovedtrener Per Morten Ranheim oppsummerer:

"Vi legger grunnlaget i første omgang som gjennomføres meget profesjonelt. Vi er dyktige i kommunikasjonen og individuelt hva angår struktur.

Laget er trygge under press på egen banehalvdel, vi står høyt i eget press og får utdeling for dette, men presisjonen svikter litt siste 1/3-del.

Med mere nøyaktighet og presisjon kunne vi gått til pause med en større ledelse.

Andre omgang starter dessverre med ett tidlig 1-2 mål til KBK2, noe som preger matchen – de får momentum i matchen og skaper noen gode muligheter.

Vi blir litt stresset og finner ikke roen i eget spill ved gjenvinning, vi gjør noen bytter som tar oss mere med i matchen de siste 15-20 minuttene.

Vi har noen gode overganger den siste halvdelen av 2. omgang, som til slutt gir oss ett korrekt straffespark som dreper matchen.

Fantastisk attityd på spillerne og laget i andre omgang når spillet ikke sitter, vi ofrer alt for hverandre og blokkerer skudd og kaster oss i duellene og kriger for hverandre.

Vi har fortsatt mye å gå på, men vi tar skritt for skritt, både som lag; utviklingen av vår måte å tenke på både strukturelt og individuelt.

På lørdag 22.04 venter Steinkjer hjemme på Leangen Bolig Arena. Allerede i dag setter vi fokuset mot denne matchen, så vi er så godt som mulig forberedt til å utvikle og prestere i henhold til hva vi søker."

Neste hjemmekamp:

Lørdag 22.04 kl 15.00 mot Steinkjer hjemme på Leangen Bolig Arena.

Våre kamper denne uka:

  • Torsdag 20.04 kl 18.00 G19: 1.runde NM Strindheim TF - Stjørdals-Blink, Leangen Bolig Arena
  • Lørdag 22.04 STF, NT-ligaen: Strindheim TF -Steinkjer kl. 15.00, Leangen Bolig Arena
  • Søndag 23.04 STF2: NTNUI - Strindheim TF2 kl 16.00, Koteng Arena
  • Søndag 23.04 G19-2: Alvdal - Strindheim TF2 kl 18.00, Trofjell Arena (Alvdal)

Vel møtt på kamp!!