Brenner du for fotball og har litt ekstra tid ledig?

Strindheim Toppfotball står foran en spennende reise. På denne reisen vil vi gjerne ha med oss personer som ser muligheter. A-laget er i en prosess hvor det handler om utvikling og prestasjon.

For å oppnå dette vil vi gjerne ha med personer rundt laget som brenner for fotballen, og ser både utvikling på kort og lang sikt. Ett TEAM med individer rundt laget, som er interessert i å bygge laget og kultur, er essensielt for å oppnå disse punktene.

Du vil få oppfølgning fra hovedtrener, samt klare retningslinjer og arbeidsoppgaver. Intet er for smått. Ikke vær bekymret for at det tar for mye tid. Vi trenger alle som har lyst og vil bidra!

Her får du øse av din erfaring, være delaktig og få store muligheter til å påvirke. Du får være med på å ta avgjørelser i forbindelse med trening og matcher.

Er du en som brenner for fotballen og ønsker å få en fot innafor i et miljø med utvikling, samt delaktighet – ta kontakt med vår hovedtrener Per Morten Rinnan på mail; p_m_rinnan@yahoo.no 

Dette er på frivillig basis, men med gode muligheter for personlig utvikling og et sterkt avtrykk på veien for Strindheim TF.

Ta sjansen! Nå har du muligheten for å delta i et godt og sosialt fint miljø både på og utenfor fotballbanen.

Vi hører fra deg!