Onsdag møtte vi Postnord-laget Stjørdals-Blink til fight inne i Abrahallen. Resultatmessig var det litt under pari med tap 1-5. Vi åpna derimot fantastisk med 1-0 ledelse (scoring av Vetle Wenaas) etter kun 2.min, og fram til Blink utlignet til 1-1 var det kun et lag på banen. Deretter falt vi litt sammen og Blink vant til slutt fortjent 5-1.

Hovedtrener Per Morten Rinnan sier om kampen:

"God innledning på matchen, aggressive i presset og gjenvinning. Har tålmodighet og spiller oss ut av vanskelige situasjoner, bruker banens bredde og dybde. Vi preges for mye mentalt av det første målet de gjør, strengt tatt 3 enkle mål bak som legger grunnlaget for 2.omgang.

Vi gjør 4 bytter i pausen og 4 bytter ila 2.omgang, vi mister struktur og blir lange og brede i forsvarsspillet. Klarer aldri å ta tak i matchen igjen. Blink var gode, all ros til dem. 

Vi fikk luftet masse spillere og må ta med oss lærdom og momenter i vår videre treningshverdag. God innledning som vi tar med oss videre og bygger på, skal man sette fingeren på noe negativt, så må vi bedre vår «attityd och beteende».

Vi får en snarlig mulighet til å revansjere oss på søndag mot Trønder-Lyn"

Hvis værgudene er med oss blir det kamp imorgen søndag 05.03 kl. 14.00 hjemme på Leangen Bolig Arena mot nyopprykkede Trønder-Lyn fra Kvål.

Kle deg godt, møt opp og sjekk våre gutter i ny treningskamp.