Vi kan presentere en gladnyhet for klubben. Vetle Wenaas har valgt å forlenge med Strindheim TF, og det setter vi stor pris på.

Vetle har vært kontaktet av PostNord-klubben Stjørdals-Blink for trening og evt overgang. Lynvingen vår har derimot funnet ut at det beste for han er Strindheim i 2023. 

Vetle sier at

"grunnen til at jeg velger å bli i Strindheim er fordi det er en bra gruppe, og mennesker jeg trives med. Ja, Blink er i en høyere divisjon, men jeg vil heller fokusere på meg selv som spiller. Derfor ser jeg bedre sjanser for egenutvikling her i Strindheim enn i Blink. Jeg vil fortsette å utvikle meg og ta de stegene jeg trenger for å bli bedre. Disse stegene ser jeg best muligheter for i Strindheim"

Dette varmer et Strindheim-hjerte, og vi håper gutten tar de store stegene i året som kommer. Gjør han det, vil det alltid være muligheter for å ta steget opp en eller flere divisjoner ved en senere anledning.

Vi ønsker Vetle og A-laget lykke til i årets sesong.

NB!

Spillerstallen 2023 begynner nå å nærme seg komplett, etter at de fleste har resignert og noen nye er på prøvespill. Vi kommer tilbake til dette.