Jørgen (20) har bestemt seg for å teste ut sitt potensiale et steg opp. Han signerte denne uka for Stjørdals-Blink i PostNord-ligaen (2.div).

Jørgen, som helt riktig ble kåret til årets spiller denne sesongen, har den siste tida trent med Blink, og nå landet en 1 års-kontrakt.

Jørgen har hatt en fantastisk sesong, vært skadefri og spilt alle kampene, dominert i NT-ligaen - så det var helt på sin plass å få prøve seg et hakk opp.

Jørgen sier selv dette om tida i Strindheim, om sine drømmer og tida fremover:

"Det er litt trist å tenke på at min tid i Strindheim er over for denne gang, 14 år etter jeg sparka min første ball i blått og gult.

I løpet av årene har Myra vært stedet hvor jeg har fått de beste vennene og hvor jeg har smilt mest. Jeg har mange gode minner fra barne- og ungdomsårene i klubben, og var blant annet del av et veldig godt 2002-lag som hevdet seg i toppsjiktet i Trøndelag.

I kjent Strindheim-stil var vi ikke spesielt store fysisk, men ballen gikk hurtig langs gresset og motstanderne hang sjeldent med. Jeg husker spesielt én kamp mot et lag som var året eldre og mye større enn oss, hvor vi begynte å lekeslåss på oppvarminga for å sette de ut. Vi spilte rundt dem :-)

Senere ble vi kretsmestere sammen i G16-klassen, og vant Norway Cup i 2019. Den uka i Oslo vil være med meg for alltid, magisk rett og slett.

I tillegg har jeg vært heldig å fått blitt kjent med gutta fra 2001-kullet, en fantastisk gjeng og det beste Laget jeg har spilt med.

Etter at jeg tok steget inn på senior, har jeg utviklet meg mye som fotballspiller på få år. Å spille med gode, voksne folk med vinnervilje på trening og i kamp har hjulpet meg veldig på veien. Vi var nære å rykke opp sammen, og jeg er takknemlig for alt jeg har lært sammen med dere.

Nå har jeg valgt å ta steget opp en divisjon og spille for Stjørdals-Blink i 2023. Det er vemodig å forlate barndomsklubben, men jeg tror dette er en riktig avgjørelse med tanke på å ta nye steg som fotballspiller. Guttedrømmen har alltid vært å bli proff, og jeg tror slike valg er viktige å ta for å gi drømmen en sjanse. Jeg ønsker gutta alt godt og har steintroa på Strindheim i 2023.

Takk til alle som jeg har tilbragt tid sammen med på Myra opp gjennom, vi ses garantert igjen!"

Vi takker Jørgen for tida hos oss, og ønsker han masse lykke til i rød drakt. Det blir defintivt ikke det siste steget i karrieren for gutten med krøllene, så mye tørr vi å stå inne for…;-)

Og Jørgen; du er selvsagt velkommen tilbake når tida evt taler for det!!!