Vi avsluttet sesongen i NT-ligaen med et surt og forsmedelig 2-3 tap i lokaloppgjøret mot Nardo FK. En knokkelkamp med mange harde og tøffe dueller.

Laget:

Ola Hoel Lervik - Ask Angellsen, Sivert Risan, Andreas Østeraas, Steffen Andersen - Jørgen Havig, Patrick James Strand - Vetle Wenaas, Filip Ziolko, Andrew Zubovic

Benyttede innbyttere: Gabriel Saugestad, Andreas Rye, Emil Nyheim

Om kampen:

Jevn åpning hvor lagene følte litt på hverandre, uten de store mulighetene.

Etter 21.min steg kaptein Sivert Risan til værs og headet knallhardt i hjørnet til Nardo-keeperen, etter en presis corner av Vetle Wenaas. 1-0 

Det tok ikke lang tid før jubelen stilnet. Etter 27.min vartet gjestene opp med et pent angrep, som ble avsluttet i nettet bak Ola Lervik. 1-1. Det holdt seg inn til pause.

Før vi nesten hadde fått benka oss til for 2.omg skled Nardo-spillerne fram på venstre kanten, og avsluttet med en ball i nettet. 1-2. Nardo hadde snudd det.

Midtveis i omgangen begynte våre blå å finne bedre rytme og skape gode overganger. Etter 73.min avsluttet Jørgen Havig et vakkert angrep, med et hardt og godt skudd i nettet. Like langt. 2-2.

Det siste kvarteret hadde vi flere gode sjanser, som dessverre ikke ble satt. Istedet var Nardo effektive på overtid med et godt løp på høyre, hardt innlegg foran kassa som ble puttet. 2-3

Dermed ble det et surt tap i serieavslutninga, hvor vi burde ha tatt med oss poeng.

Vi takker for kampen til Nardo og dommerne.

Ellers sender vi en stor takk til våre samarbeidspartnere, supportere, vårt iherdige støtteapparat rundt kampene, og ikke minst våre spillere og trenere for en lang og hektisk sesong som endte med en 4.plass. 

2023 står nå for døra. Ny sesong, nye muligheter.

Her et lagbilde etter dagens kamp.