En omgang å huske, en å glemme. Lørdagen ble alt annet enn oppløftende mht spill, innsats, motgang og ikke minst mål. 1.omgang med tett og jevnt spill, med noen få sjanser for begge lag. 2.omgang kan vi bare glemme, 4 baklengs på 12 min sier det meste. Alt gikk i svart, alle var helt satt ut, ikke minst de på tribunen.

Laget:

Johannes Grimelid

Gabriel Saugestad – Sivert Risan – Andreas Østeraas – Steffen Andersen

Jørgen Havig – Patrick Strand – Fredrik Lund

Vetle Wenaas – Andreas Rye – Andrew Zubovic

 

Benyttede bytter: Filip Ziolko

Kort : Gult til Johannes Grimelid, Andreas Østeraas, Vetle Wenaas og Patrick James Strand

 

Mål:

40’ 1 – 0 Vetle Wenaas

50’ 1 – 1 Nils Gunnar Barstad Eggen

53’ 1 – 2 Andreas Solstrand Fossli

59’ 1 - 3 Lucas Kolstad

62' 1 - 4 Andreas Solstrand Fossli

88' 1 - 5 Martin Engvik

Om kampen:

Tiller fikk nesten en megastart med stor sjanse etter sommel i vårt forsvar etter 30 sekunder. Vi fikk til slutt rydda opp i den. Heldigvis kom vi mere med utover omgangen, og spilte en grei første omgang med enkelte gode sjanser. Vetle Wenaas og Andrew Zubovic hadde sine gode skuddforsøk, men de sneia enten keeper eller stenger. Vi hadde forøvrig en meget sterk medvind i denne omgangen som vi absolutt burde utnyttet bedre. Den fikk vi smake i 2.omgang kan vi si...

5 min. før pause sklei Vetle Wenaas gjennom Tiller-forsvaret så enkelt og pent, og satt kula sikkert i mål. 1-0

Gutta gikk til pausen etter et ufyselig vær i Trøndelag denne lørdagen, med en god følelse. Den skulle snart bli kjapt slukka.

2.omgang med et Tiller-lag som hadde medvind i ryggen, tok helt av - feil vei. Målene rant inn etter tabber, 2 straffespark, 4 gule kort og et hav av andre sjanser for bortelaget. Fullt fortjent borteseier etter fullstendig kollaps i 2.omgang av våre. Synd, men en tung realitet.

Vi ser framover til neste helg med bortetur til Steinkjer. Her må vi bare opp på hesten igjen. Vi kan bedre enn det som ble prestert i 2.omgang på en tung lørdag for de blå fra Myra.