Annullert scoring, brent straffespark, fire gule- og et rødt kort, fire mål, seier til Strindheim. Dette var kortvarianten av vår hjemmekamp mot Rana FK.

Bilde fra venstre: Målscorerne Vetle Wenaas, Filip Ziolko, Fredrik Lund

 

Laget:

Ola Leirvik

Gabriel Saugestad – Sivert Risan – Andreas Østeraas – Steffen Andersen

Jørgen Havig – Patrick Strand – Fredrik Lund

Vetle Wenaas – Andreas Rye – Andrew Zubovic

 

Benyttede bytter:

Emil Nyheim, Filip Ziolko, Ask Angellsen og Mohamed Maridi

 

Kort : INGEN for vår del

 

Mål:

41’ 1 – 0 Fredrik Lund

84’ 2 – 0 Filip Ziolko

88’ 2 – 1 Per-Kristian Hildre

90’ 3 - 1 Vetle Wenaas

 

Om kampen:

Bortelagets spiller Joachim Olufsen - tidligere Strindheimspiller - får kampens første mulighet allerede etter et minutt, men skuddet går utenfor mål. Olufsen skal senere i kampen, i løpet av par minutter andre omgang, bli belønnet med to gule kort og derav spillefri neste helg.

For vår del så er det Velte som står for våre sjanser fra sin høyre kantposisjon. Etter 6 minutter blir Vetle Wenaas satt opp, runder keeper og skyter, men den reddes på streken. To minutter etter er Fredrik Lund frempå, men der redder keeper dette skuddet også.

Rana er heller ikke uten sjanser da de setter ballen i mål, men målet annulleres på grunn offiside.

Etter 24 min. så får vi en bra mulighet når Andrew Zubovic bøyer ballen mot lengste kryss, men en strålende redning av bortelagets keeper.

Vår neste sjanse kommer i det 35 min. når vår venstreside med Andersen og Zubovic kombinerer og sistnevnte kommer til skudd, men keeper redder nok engang. Det er Ranas keeper som holder bortelaget inne i kampen kan en hevde.

Like før pause så sørger Fredrik Lund at nervøse strindheimsupportere blir litt roligere. Fredrik Lund blir spilt opp, avanserer et par meter og bredsider ballen ned i lengste hjørne. Vi klarer å stå imot presset fra Rana og går til pause med ledelse.

I oppstarten av andre omgang så er det Rana som får den første sjansen, men heldigvis så får de ikke utlignet. Kampen blir nå meget jevnspilt der ingen av lagene kommer til de store sjansene. En kan vel si at kampen står og vipper.

Trener Wenaas gjør etter hvert en rekke bytter for å få friske bein på banen. Om det er dette som gjør at det nå skjer mye de siste minuttene eller om begge lag ønsker tre poeng vites ikke.

Det er ikke før kampens siste ti minutter at kampen tetner til. Først ved at Vetle skaffer oss straffespark i det 81 min. som Pat Strand skal sette i mål, men det skjer ikke, skuddet går til side., hm hm. Men hva gjør nå det når Filip Ziolko i det 84 min. setter ballen i mål bak Ranas keeper.

Rana fatter håp ved at de setter ballen i mål med noe som ser ut som et selvmål fra vår side. Dette skaper iallfall ny nerve i kampen.

Nå forsøker Rana å presse for en utligning, men vi holder unna. Vetle – som har vært en konstant plage for Rana – utfordrer sin sideback og et minutt på overtid så punkteres kampen – kroken på døra etc etc.

En gledelig seier etter en tung kamp mot Melhus. Vi spiller med glød og intensitet, noe som sørger for at vi holder trykket oppe gjennom hele kampen. Det var et annet Strindheimlag som var på banen i denne kampen. Vel blåst!