Vi går på banen med switch on, som det ble god bruk for i 1.omgang som ble en krig uten særlig fint spill. Forberedelse for å håndtere en motstander i 352 bar frukter da Levanger skaper få farligheter. Vi skaper flere kvalifisere sjanser på gjennomløp i bakrom. Vetle Rømuld sender Strindheim i ledelsen etter 27 minutter etter at Sebastian Albrechtsen vinner retur etter corner og slår et godt innlegg fra venstre. Vi går til pause på stillingen 1-0 etter en heseblesende 1.omgang.

I pausen snakker vi om å bruke mer tid med ball for å roe ned kampen og få tid og rom til vårt angrepsspill. Dette fungerer og vi skaper flere gode målsjanser. Det er ikke ment som kritikk, men et godt råd: det lønner seg å score på målsjansene.

Mot spillets gang så scorer Levanger to ganger og tar ledelsen 1-2.

Våre gutter i blått fortsetter og kverne på med god angrepssfotball. Etter 80 minutter får vi endelig hull på byllen med scoring av Oliver Dahlhaug. Det gir en ketchup-effekt som det første av fire mål i løpet av 8 minutter. Toppscorer G14, Elias Thapa gjør 3-2 etter 81 minutter på assist fra Thomas Stordahl etter en fantastisk boksåpner pasning av Ludvik Hoff-Weie. Vetle Rømuld (86 min) og Thomas Stordahl (88 min) legger på til stillingen 5-2 og fortjent seier. Vi viser god bredde i troppen med matchavgjørende handlinger fra innbyttere.

Hovedtrener er på Rhodos og pleier boksene sine, og returnerer til et lag på tabelltopp med tre serierunder igjen. Riktignok med Heimdal 1 poeng bak med 1 kamp mindre spilt, men det er en force majure. Siste serierunde 19.oktober på Ruta arena: Strindheim-Heimdal

Lagoppstilling

Kristian Rønning Johansen

Elias Thapa - Magnus Gangstad - Vetle Rømuld - Sebastian Albrechtsen

Kristoffer Skancke Skjåk-Bræk - Ole Brauteset - Magnus Zahl-Johansen

Tobias Dahl Åbelvold - Edvard Haagensen Skogseth - Mohamed Maridi

Innbyttere: Eskil Øien, Ludvik Hoff-Weie, Thomas Stordahl, Oliver Dalhaug, Farshad Hamidi

 

Mål:

1-0 Vetle Rømuld (27 min)

1-1 Levanger (69 min)

1-2 Levanger (78 min)

2-2 Oliver Dahlhaug (80 min)

3-2 Elias Thapa (81 min)

4-2 Vetle Rømuld (86 min)

5-2 Thomas Stordahl (88 min)