Søndag var Innstranda på besøk, og de fikk seg en skikkelig trøndersk bakoversveis. Gutta våre strålte fra første spark på ballen, og trykka det grønnkledde Bodø-laget tilbake på banen. 5 mål i første omgang, stoppa ikke før det stod 6-0 på måltavla.

Strindheim stilte med følgende lag:

Johannes Grimelid – Gabriel Saugestad, Sivert Falle Risan, Andreas Østeraas, Steffen S. Andersen - Jørgen Havig, Patrick Strand, Fredrik Lund - Ask Angellsen, Andreas Rye, Andrew Zubovic

Benyttede innbyttere:

August Rist, Eirik Wågan Selnes, Levi Rustan, Mathias Eliassen

Kampen:
Strindheim gikk ut knallhardt og ønsket å styre spillet fra start. Innstranda ble pressa bakover på banen, og vi skapte store sjanser på løpende bånd.

Etter 14.min satt den første ballen bak keeperen til Innstranda. Nydelig trekantspill endte på labben til Jørgen Havig, som satte den kontrollert forbi keeper. 1-0

Om det ikke var nok, kjørte vi på videre for fullt, og det tok ikke mer enn to min før ballen lå i nota igjen. Denne gangen var det Ask Angellsen, for dagen flyttet fram på høyre kant, som fant målet. 2-0 (se bildet over)

Vel halvtimen var spilt før Ask nok en gang var frampå, og satte et pent angrep i mål. 3-0

Strindheim flomma over av spilleglede, gode kombinasjoner, oppofrende jobbing, en energi som lyste ut av alle mann. Nå lekte de seg på banen, og det var bare et lag på banen. Etter 41.min økte Patrick Strand ledelsen. 4-0

Ikke før ballen var i spill etter målet, lå den i kassa igjen. Et nydelig raid av Fredrik Lund endte med en leken chip og dermed 5-0. En rysare av en omgang. Pause.

2.omg startet der den første sluttet. God kontroll med ballen, lekne spillere, gode enkeltprestasjoner men aller mest en innsats i bunn som gjorde at vi styrte kampen. Et nydelig angrep i det 51.min endte med at Andreas Rye satte ballen i mål. 6-0

Her rant det over av store sjanser, men vi fikk ikke flere i kassa. Innstranda kom litt mer med en periode i 2.omg, var tøff i duellene, og skapte noen halvsjanser uten å sette debutant Johannes Grimelid på de store prøvene.

Når da Andrew Zubovic fikk sitt andre gule kort, og dermed måtte tidlig i dusjen, kunne dette endret kampbildet. Men nei, gutta styrte fortsatt kampen og hadde enda flere ferdigscora sjanser, men ballen ville ikke i mål.

Seier 6-0, 3 poeng etter overbevisende spill. Vi er fortsatt på 4.plass, og vi fikk også pynta litt på målforskjellen.

Det mest gledelige var den enorme energien som ble vist på banen. Alle jobba sokkene av seg, og for hverandre. Gutta lekte seg og da er det også artig å være tilskuer.

Vi takker Innstranda og dommere for kampen, og ønsker lykke til videre i sesongen.

Neste kamp er mot Melhus borte lørdag 24.09.