Etter de siste ukene med liten poengfangst og et bytte av hovedtrener for 3 dager siden, var vi spente på hvor gutta stod mot tabellnabo Kolstad.
Ville vi få en effekt av trenerbytte eller var vi rett og slett litt akterutseilt ift våre trønderske naboer?

Strindheim stilte med følgende lag:

Ola Lervik - Ask Angellsen, Sivert Falle Risan, Steffen S. Andersen, Gabriel Saugestad - Jørgen Havig, Emil Mattias Nyheim, Fredrik Lund - Vetle Wenaas, Mathias Eliassen, Andrew Zubovic

Benyttede innbyttere:

Kristoffer Skanche Skjåk-Bræk, Andreas Rye, Mohamed Maridi

Kampen:
Vi gikk ut hardt og ønsket å styre spillet fra start. Full innsats, god lagmoral og et samla press var tydelig helt fra første stund. Kolstad ble presset bakover, og vi skapte flere store muligheter.

Mot spillets gang kom Kolstad etter 17.min på en rask kontring, høyrekanten fikk god trøkk på skuddet, som smatt borte i lengste hjørne, utenfor rekkevidden til Ola Lervik. 0-1

Det tok ikke mange minuttene før den første ballen lå i kassa til Kolstad. Fredrik Lund tråkla seg fint forbi flere spillere, gikk på tvers rett utenfor 16-meteren, fikk til et godt skudd, som klinka i tverrliggeren og ned. Inne foran kassa spratt ballen litt hit og dit, før Andrew Zubovic satte den sikkert i buret. 1-1 etter 20.min

Deretter kjørte vi på, og sjansene kom på løpende bånd. Halvtimen var passert da vi hadde nok et nydelig angrep, som Vetle Wenaas avsluttet hardt og kontant med en markkryper i motsatt hjørne. Pent! Vi hadde snudd det. 2-1

Strindheim styrte kampen, og 3-1 kom etter 39.min. Denne gang var det Jørgen Havig som satte kula i buret etter gode kombinasjoner. Fullt fortjent ledelse til pause.

2.omg startet der den første sluttet. God kontroll med ball styrte de blå fra Strindheim det meste som foregikk ute på banen. Vi produserte sjanse etter sjanse, men ballen ville simpelthen ikke i mål. Vi burde i denne fasen greid å putte på både to og tre nye mål, men den gang ei.

Istedet var det de røde fra Saupstad som kom til flere muligheter de siste 10.min, og puttet ballen i mål bak Ola Lervik etter 88.min.
3-2.

Ny spenning i kampen. Nå kjørte Kolstad hardt på for utligning, med flere farlige innlegg mot vårt mål, men vi ridde av stormen.

Seier 3-2, 3 poeng, og dermed gikk vi opp på 4.plass, forbi Kolstad på målforskjell. En meget fin start for ny hovedtrener Ronald Wenaas. Gutta responderte med enorm innsats, hardt presspill, og en glød vi ikke har sett på en god stund. Dette lover godt for resten av høsten.

Det var veldig hyggelig å se at vi stilte med to debutanter på A-lagsnivå. Emil Nyheim balanserte midtbanen godt, mens unge Kristoffer Skanche Skjåk-Bræk kom inn på spissplass den siste halvtimen og viste at det bor mye i den gutten.

Vi takker Kolstad og dommere for kampen, og ønsker lykke til videre i sesongen.

Neste kamp er mot Trygg/Lade borte lørdag 10.09.