I rekken av møte med 2. lag var det nå tid for møte RBK 2. Det ble en jevn kamp der vi selv brenner noen 100% sjanser – alene med keeper og strafferedning – som kunne ha vippet kampen i vår favør, men slik er fotballen!

Laget:

Ola Lervik

Steffen Andersen – Andreas Østeraas – Sivert Risan – Ask Angellsen

Fredrik Lund – Oskar Andreassen – Jørgen Havig

Andrew Zubovic – Vetle Wenaas -Eirik Selnes

Bytter Strindheim:

Mohamed Maridi, Gabriel Saugestad og Mathias Eliassen (debut)

 

Gule kort Strindheim:

Sivert Risan og Ask Angellsen

 

Scoringer:

11′ 1-0 Fredrik Lund (straffe)

17′ 1-1 Pawel Chrupalla

57′ 2-1 Andrew Zubovic

86′ 2-2 Marius Broholm (straffe)

 

Om kampen:

Vi starter med å bli presset av et aggressivt RBK 2 lag. Vi klarer å beholde roen og kommer oss fremover. I  denne kampen skal våre kantspillere, Andrew Zubovic og Vetle Wenaas få honnør for sin innsats og offensive spill. Det  må nevne også at sjelden har vi sett Andrew så bra og utfordrende i sitt spill, han ble også kåret til banens beste.

 

Etter 11 minutter er Vetle fra sin kant på et av sine mange løp inn i motstanderens 16 meter og blir felt. Det er dermed klart for at Fredrik Lund kan plukke opp ballen og legge den til rette på “krittmerket”, han setter straffen til side for Rosenborgs keeper.

Men etter 6-7 minutter så er Pawel Chrupalla fremme med en kjempescoring og utligner for bortelaget. Chruppala er frempå kort tid etterpå etter en corner, men her gjør keeper Ola en mesterlig redning.

Som nevnt var våre kanter offensive idag, og pånytt blir Vetle felt innenfor 16 meteren, denne fellingen fremstår som en svært klar straffe, men dommeren vinker spillet videre….

I kampens 33 minutt kommer Eirik Selnes  alene mot keeper som ender med en mesterlig redning fra Rosenborgs keeper . Vi går til pause på stilingen 1-1

Vi er mer aggressive i starten av andre omgang og har spillet mot et hvitt og sort lag som ligger og forsvarer seg. Vi har flere halvsjanser, men det er ikke før i kampens 57 minutt da Jørgen Havig fyrer av et skudd fra distanse som treffer en RBK spiller og blir således en pasning til Andrew. Andrew er presset, men setter ballen kontant mål.

Kampen jevner seg litt mer ut, men vi fremstår som å ha kontroll. Et ønske kunne vært at vi hadde hatt litt mer tempo i spillet.

I det 78 minutt blir Oskar felt innenfor 16 og nå dømmes det straffe. Fredrik tar straffen som reddes av keeper. Plasserer ballen i samme hjørne som straffen før pause. Fem minutter før tilmålt tid så får Rosenborg straffe.

Vi presser på resterende av tiden og har muligheten, men her ble det poengdeling.

Vi gjør i stort en god kamp og det er lite å sette fingeren på. Neste helg drar vi til Orkanger og møter Orkla og “gammeltreneren” – John Pelu.