Søndag var det tur nr 3 til Bodø som sto på agendaen. Denne gangen var vi på besøk hos ett revansje sugent Bodø Glimt 2 lag, som vi beseiret 4-0 for en drøy uke siden. Det var ett forsterket Bodø Glimt 2 lag Strindheimgutta møtte denne søndagen.

Laget:

Ola Lervik

Steffen Andersen – Andreas Østeraas – Sivert Risan – Ask Angellsen

Fredrik Lund – Jørgen Havig – Patrick Strand

Andreas Rye – Eirik Selnes – Andrew Zubovic

Mål:

47′ 0-1 Eirik Selnes

59′ 1-1 Ask Tjærandsen-Skau

66′ 2-1 Eskil Imøy

81′ 3-1 Isak Hammadou

Bytter Strindheim:

65′ Andrew Zubovic ut og Adrian Tørstad inn

76′ Ask Angellsen ut og Gabriel Saugstad inn

80′  Andreas Rye ut og Sindre Greiff inn

83′ Andreas Østeraas ut og Oskar Andreassen inn

Gule kort Strindheim:

Patrick Strand, Fredrik Lund og Oskar Andreassen

1. omgang.

En omgang hvor hjemmelaget har endel ballinnhav og kommer til noen halvsjanser. vi blir liggende lavt og forsvarer oss godt. Etter halvtimen kommer kampens største sjanse da Bodø Glimt 2 kommer seg løs på høyre, skjærer inn i banen men skuddet går over mål.

Vi kommer på noen kontringer uten å skape det helt store ut av det. Det manglet litt presisjon for å komme til de store mulighetene fra Strindheim sin side.

Lagene går til pause på stillingen 0-0.

2. omgang.

Vi kommer friskt ut fra startblokkene i 2.omgang, og kun minuttet ut i omgangen går vi opp i 1-0 ledelse. Ask Angellsen kommer på ett sugende løp på høyre side og legger lavt inn foran mål, der kommer Erik Selnes og sklir inn dagens første mål.

Etter timen utligner Bodø Glimt 2, en dødball blir klarert ut i returrom der en Bodø spiller er først på ballen og måker den opp i vinkelen fra 20-25 meters hold. Utagbart for vår keeper Ola Lervik.

Etter 66 minutter går Bodø Glimt 2 opp i ledelsen. en corner blir slått langt bak i feltet, headet tilbake inn i feltet der en Bodø spiller er først på ballen dermed står det 2-1. Strindheim er med i kampen og skaper noen halvsjanser, som vi ikke klarer å omsette i mål.

Bodø Glimt 2 øker ledelsen til 3-1 etter 81 minutter, ett skudd fra spiss vinkel går via en Strindheim spiller og i mål. Bodø Glimt 2 får straffe etter 85 minutter, en god Ola Lervik redder mesterlig. Vi kommer aldri tilbake i kampen å det ender med 1-3 tap mot ett godt Bodø Glimt 2 lag.

 

Vi gleder oss til å slå tilbake hjemme på RUTA Arena mot Rosenborg 2 mandag 08.08 klokken 18:00.