Etter noen ukers pause fra seriespillet var det endelig klart for spill om nye, viktige poeng igjen. Første motstander ut etter ferien var Bodø/Glimt 2. Et Bodø/Glimt som startet sesongen på glitrende vis, men som etterhvert har plukket lite poeng og derfor kjemper i bunnen av tabellen.

Strindheim stilte med følgende lag:

Ola Lervik

Ask Angellsen - Sivert Falle Risan - Andreas Østeraas - Steffen S. Andersen

Jørgen Havig - Patrick Strand - Fredrik Lund

Vetle Wenaas - Eirik Selnes - Andrew Zubovic

Benyttede innbyttere:

Oskar Andreassen, Mohamed Maridi, Gabriel Saugestad, Adrian Tørstad.

1.omgang:

Første omgang skulle vise seg å bli beholdningen for de få fremmøtte på RUTA-Arena denne ettermiddagen. Vi tar raskt initiativet i kampen og styrer det aller meste som foregår ute på banen. Etter 5 minutter kommer kampens første scoring, og den er det Eirik Selnes som står for når han på nydelig vis vender bort en motspiller og setter ballen sikkert i mål. Etter 14 minutter øker vi ledelsen. Patrick Strand driver fremover, ser at keeper står langt ute og skyter fra midtbanen. Ballen treffer tverrliggeren, og først på returen er en våken Andrew Zubovic som er rolig og enkelt setter inn 2-0. Etter snaue 26 minutter kommer Bodø/Glimt til sin første avslutning på mål, men keeper Lervik har god kontroll på den.
I det klokka runder 28 minutter kommer kampens tredje scoring. Fredrik Lund setter opp Vetle Wenaas ute til høyre, og Wenaas er ikke vond å be når han på nydelig vis bredsider inn 3-0 nede i lengste hjørne. Etter drøye 41 minutter kommer det som skulle vise seg å bli kampens siste scoring. En aldeles praktfull dødball fra nevnte Wenaas finner pannebrasken til kaptein Sivert Risan som dunker ballen kontant i mål bak en sjanseløs Glimt-keeper. En nydelig scoring! 4-0 står seg til pause.

2.omgang:

Andre omgang blir nok litt preget av at differansen mellom lagene er på 4 mål, og det hele blir egentlig veldig lite severdig. Dårlig balltempo fra vår side og et bortelag som ikke evner å skape allverden.

Vi har full kontroll i dag, scorer 4 mål, holder nullen og tar 3 viktige poeng. En fin start på en spennende høstsesong. Nå handler det om å levere en god treningsuke, før vi setter oss på flyet nordover for en ny kamp mot dagens motstander. Søndag 31/07 kl 15:00 spilles den kampen, og den spilles på Aspmyra Stadion.

Vi takker Bodø/Glimt og dommere for kampen, og ønsker lykke til videre i sesongen.