Det var duket for nok et lokaloppgjør når Trygg/Lade tok den korte turen til Strindheim og RUTA-Arena. Rammen var god med strålende sol og brukbart med folk på tribunene, og et bortelag med selvtillit etter å ha slått Nardo, som rykket ned fra forrige sesong, i forrige serierunde.

Strindheim stilte med følgende mannskap fra start:

Edvard Sjøli

Ask Angellsen - Andreas Østeraas - Sivert Falle Risan - Steffen Andersen

Jørgen Havig - Patrick Strand - Fredrik Lund

Vetle Wenaas - Nikolai Skaue - Andreas Rye

Benyttede reserver:

Andrew Zubovic, Mohamed Maridi og Herman Aalberg.

1.omgang:

En omgang hvor kampbildet setter seg umiddelbart med et bortelag som legger seg lavt og tillater oss å ha en del ball. Stort ballinnehav til tross så evner vi ikke å skape all verden. Det blir litt langsomt og lite oppfinnsomt, og derfor relativt behagelig for bortelaget. Kampens første scoring er det gjestene fra Lade som får når vi spiller på oss et brudd på egen halvdel som fører til kontring i mot og 0-1. Etter en litt traurig første halvtime er det ekstra deilig når Fredrik Lund utlikner etter 38 minutter med en fin avslutning ned i lengste hjørne. Med det så står det 1-1 til pause.

2.omgang:

Vi kommer friskt ut fra startbl0kkene i 2.omgang, og kun 3 minutter ut i omgangen får vi frispark i brukbar posisjon. Patrick Strand svinger ballen inn i feltet, og etter litt om og men så ender ballen på foten til Nikolai Skaue som får en enkel jobb med å sette ballen i mål. Dermed er kampen snudd og vi leder 2-1. Det skapes ikke all verden til store muligheter verken den ene eller andre veien i 2.omgang heller, men etter 84 minutter kommer spikeren. Først et fint forarbeid av innbytter Andrew Zubovic, og sist på ballen er en annen innbytter når Mohamed Maridi triller ballen i mål til 3-1. Det ender tilslutt med 3-1 seier mot naboene fra Lade.

Totalt sett sitter vi igjen med 3 deilige og viktige poeng, og ser fremover mot neste kamp. Vi takker Trygg/Lade for kampen og ønsker de lykke til videre.

Neste kamp spilles allerede førstkommende lørdag 11.06. Da tar vi turen til SalMar-banen på Lerkendal for bortekamp mot RBK2. Kampstart der er kl 16:00!