Kjære alle sammen.

 Den verste kulda har gitt seg for en stund iallfall, sola begynner å varme og dagene er mye lysere. Fotballmessig så har 2021 startet slik 2020 sluttet. Det er fortsatt ikke åpnet opp for kontakttrening. Men vi ser fremover. I takt med lysere dager håper vi på at det snart skal se lysere ut med tanke på alle restriksjoner også. 

Mens vi venter på at gutane våre får begynt å rulle ordentlig på fotballen , har vi den glede å informere om at Strindheim har inngått ny samarbeidsavtale med Trøndelagkraft og TOBB.

 (På bildet fra venstre: Salgssjef Vegard Sjøvold i TrøndelagKraft, Dag Kløvjan i Strindheim Fotball og viseadm. direktør Torkil Iversen i TOBB.)

TrøndelagKraft og TOBB er med på laget

 

Strindheim har gått inn i en ny samarbeidsavtale med TrøndelagKraft og TOBB. - Dette er en avtale som gir oss et fundament slik at vi fortsatt kan gi et godt sportslig tilbud til barn og ungdom, sier Dag Kløvjan, Strindheim Fotball.

TrøndelagKraft og TOBB har gått sammen om en felles avtale med Strindheim Fotball som skal bidra til å løfte frem idrettsglede blant barn og unge. - Strindheim Fotball setter stor pris på denne avtalen. Vår klubb favner en stor medlemsmasse, og det er viktig at vi kan gi våre spillere et godt sportslig tilbud på en arena med gode fremtidsplaner. For oss er det viktig å utvikle et godt miljø som alle trives i, sier Dag Kløvjan.

 

Gir tilbake TrøndelagKraft er opptatt av å gi kraft til nærmiljøene i regionen, og ønsker å bidra til at folk i Trøndelag kan holde på med det de liker. - Gjennom sin innsats og dugnadsarbeid skaper Strindheim gode forbilder for barn og unge som elsker fotball. Det er et viktig arbeid som er med på å gi Trøndelag kraft. Vi gleder oss til å samarbeide med klubben, sier Vegard Sjøvold, salgssjef i TrøndelagKraft.

Som Midt-Norges største boligorganisasjon er det naturlig for TOBB å støtte opp om idretten.

- Idrettsglede blant barn og unge er en viktig driver for at folk trives i området de bor i. Strindheim er et eksempel på en klubb som jobber godt med fokus på idrettsglede blant barn og unge, og videre opp på seniornivå. Vi ser frem til mange flotte fotballøyeblikk, sier Torkil Iversen, viseadministrerende direktør i TOBB.

 

Fordeler til alle medlemmer i Strindheim IL

I samarbeidsavtalen ligger også et fordelstilbud der alle medlemmer av Strindheim IL får et tilbud om svært gunstig pris på strøm og mobil. I tillegg til ekstra billig mobilabonnement til hele familien får du som kunde også 500 kroner rabatt på neste strømregning. Les mer om avtalen her www.trondelagkraft.no/strindheim 

Dersom du ønsker å bli medlem i TOBB og få forkjøpsrett på boliger, samt gode medlemstilbud – les mer her

www.tobb.no/for-deg/bli-medlem

 

Strindheim Toppfotball Postboks 1402, Persaunet 7443 Trondheim Tlf: 48 28 29 58 Epost: strindheimtoppfotball@gmail.com

Gi din grasrotandel til Strindheim IL                     Toppfotball

 

Send SMS til 60000

Merk med 

 " Grasrotandelen 994 883 526"