Det er med stor glede vi kan presentere Andreas Rye som ny assistenttrener på A-laget til Strindheim. Andreas meldte før 2021-sesongen overgang fra Byåsen til Strindheim, men sesongen ble dessverre spolert av en skade som satte han ut av spill frem til siste serierunde.

Når det ble klart at Andreas bestemte seg for å legge skoene på hylla til fordel for trenergjerningen og at årets assistenttrener Jahn Richard Johnsen etter to år på A-laget skal trene juniorlaget kommende sesong var det tidlig et sterkt ønske om å få involvert Andreas i trenerteamet på A-laget. Det ønsket var gjensidig fra Andreas sin side, og det er nå enighet om en avtale som gjør han til Christian Steen’s assistent for kommende sesong.

Vi er veldig glad for å ha landet ny assistenttrener allerede nå, og ser virkelig frem til å se Andreas utfolde seg i en ny rolle på feltet og på benken i året som kommer.

Vi ønsker Andreas velkommen inn i teamet, og ønsker samtidig Jahn Richard masse lykke til med den kommende kvalifiseringen til 0.divisjon og det som venter på G19 i 2022.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *