Etter en lang vinter med mye trening og noen treningskamper var det endelig klart for årets første virkelig tellende kamp når kvalifisering til årets NM sto for tur. Motstander var tidligere Strindheimspiller Daniel Krogstad’s KIL/Hemne på Kyrksæterøra. En grønn ( dog litt humpete og tung ) bane og litt sur vind, og ramma var satt.

Strindheim XI: Johan Ansnes, Sivert Risan, Simen Hoel, Fredrik Kosberg, Jonas Pettersen, August Rist, Erland Meldal, Mikkel Nergård, Andreas Krokbø, Sondre Kviteng, Martin Engvik.

Benyttede reserver: Marius Rosvold, Mathias Resell.

1.omg

Etter litt stillingskrig og litt ” ta og føle på ” de første 10 minuttene tar vi etterhvert over initiativet i kampen. 12 minutter ut i kampen kommer vårt første skremmeskudd når Kosberg finner Engvik med en strøken ball i bakrom, men sistnevnte får dessverre ikke avsluttet. Bare noen få minutter senere slår August Rist en god corner som finner Risan i feltet, men avslutningen går et par meter utenfor. Når halvtimen er passert får nok de grønn-hvite på tribunen høy puls et par sekunder når et innlegg fra Engvik blir forsøkt headet inn til egen keeper av en KIL/Hemne spiller, men headingen har god retning mot hjørnet og keeper noterer en brukbar redning der! 33 minutter er spilt når Andreas Krokbø slår inn fra høyre og finner pannebrasken til Sondre Kviteng som stanger Strindheim fortjent i ledensen. Like før pause, etter drøye 43 minutter kommer utlikningen ved Anders Volden. 1-1 står seg til pause.

2.omg

Andre omgang er bare minutter gammel når vi går opp til 1-2. Fint kombinasjonsspill ender med at Sondre Kviteng serverer Mikkel Nergård som får æren av å sette ballen i mål. Nå er vi inne i en veldig god periode har har full kontroll på alt som foregår ute på banen, og etter 57 minutter får vi en kjempesjanse når Kviteng snapper en farlig tversoverpasning før han legger tilrette for Krokbø som smeller ballen i stolpen. 60 minutter spilt, og vi øker til 1-3. Andreas Krokbø spiller Sondre Kviteng alene med keeper, og da gjør ikke sistnevnte noen feil når han setter sin andre for dagen. 76 minutter er spilt når Sondre Kviteng er millimetre fra hattrick. Et innlegg fra fra høyre, og Kviteng sklir frem og styrer ballen i stolpen. Men hattrick skulle det bli, for etter 84 minutter serverer Krokbø en deilig tofotsfinte før han nydelig legger tilrette for at Kviteng skal få sitt hattrick. Kampen ender 1-4, og vi venter i spenning på hvem neste motstander blir!

Vi takker KIL/Hemne og dommere for kampen, og ønsker masse lykke til videre i sesongen.

Kommentarer er stengt.