Gårsdagens kamp endte 2-2 hjemme mot Ranheim TF 2. Både Træff og Spjelkavik vant sine kamper og er dermed over oss på tabellen. Det er en teoretisk sjanse for for opprykk, men da skal vi oppleve undre ala San Siro og Istanbul….

De to siste kampene har vi hatt muligheten selv til å avgjøre kampen om opprykk i vår favør, men begge kampene (mot Volda og Ranheim TF 2) har endt med uavgjort. Til og med samme resultat, 2-2. Ved å lese den offisielle kamprapporten på fotball.no, se kan vi også lese at vi slipper inn tidlige mål i begge kamper for så kommer vi sterkt tilbake i slutten av andre omgang. I siste kamp scorer Patrick Stand i 64′ og Joachim Solem i 69′. Mot Volda kommer våre mål i 72′ og 87′. I begge kamper har vi virkelig hatt sjanser nok til å avgjøre kampene i vår favør, da vi i andre omgang styrer og presser på.

Neste helg er det siste kamp borte mot Byåsen TF. Det blir ingen lett kamp, men nå gjelder det å få en god treningsuke. Vi har fremdeles mye å spille for.

En gladsak til slutt er at vårt 2. lag er klar for spill i 4. divisjon til neste år. Dette blir en fin arena for våre yngre spillere!

Heia Strindheim!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *