Onsdag 26.april spilles første ordinære runde av årets norgesmesterskap, og det knyttes hvert år stor spenning til hvilken motstander man blir satt opp mot. Vi har altså fått æren av å ta i mot Rosenborg i første runde, og det ser vi selvfølgelig frem til! I årets utgave av vår A-stall er det nok ikke mange som kan vise til en tellende kamp mot norges beste lag, så dette blir en stor opplevelse for alle mann. Sist gang vi møtte Rosenborg til cupkamp var tilbake i 2013. Den gang ble det 0-5 tap etter blant annet 3 scoringer fra Nicki Bille Nilsen. Vi har spurt noen av gutta hva de tenker om det å måle krefter mot Nicklas Bendtner og co i første runde av cupen.


Amund Vingelen i aksjon mot RBK2

Markus Nesje:

” Jeg tenker at det blir en artig kamp. Det blir artig å møte Rosenborg. Vi får gjøre vårt beste, og får kjenne på hvor nivået ligger hos Norges beste fotballag. ”

Erland Meldal:

” Det er et fantastisk moro lag å møte, og vi får virkelig testet oss i en slik kamp. Jeg skal love at vi kjemper med hjertet langt utenpå drakta, selv om det blir en beintøff kamp. Heia Strindheim. ”

Eirik Trondsen:

” Blir selvfølgelig veldig moro for oss å møte RBK. Vi er et ungt lag, og mange av gutta har sikkert flere turer på Lerkendal opp igjennom årene, så det blir nok spesielt for flere. Vi skal uansett nyte opplevelsen og gjøre vårt beste, vi har ingenting å tape her. Bare å gå utpå der å senke skuldra, så skal vi klare å gi de en bra match! ”

Amund Vingelen:

” Jeg tenker at det blir en festdag på Ruta Arena. Å få møte RBK har vært en ganske fjern drøm for meg i mange år, og å endelig få spille mot dem er for meg litt surrealistisk. Det blir en fin måte å få visst fram klubben og laget. Vi gutta er supergira, og klare for å gi bånn gass. Guts og tæl blir nøkkelord for oss. Jeg personlig skal gjøre mitt ytterste for at det blir en underholdende kamp når storebror kommer på besøk, og forhåpentligvis få satt bortekeeperen på noen prøver. ”

Lars Ramstad:

” Dette var selvsagt en drømmetrekning for oss. Det er ikke ofte man får møte Norges beste lag de siste 25 årene og de to siste års dobbeltmester, så dette vil selvsagt være en kamp som man ser fram i mot. Vi satser på å gi Rosenborg en god kamp og håper så mange som mulig tar turen til Ruta Arena for å lage en god stemning rundt kampen. ”

Kommentarer er stengt.