Årets sesong for A-laget er halvspilt, og lagene tar nå et par uker ferie før høstsesongen sparkes i gang igjen i august. Status etter første halvdel av sesongen er at vi ligger på 2.plass, 6 poeng bak serieleder Stjørdals/Blink. Vi har tatt en prat med en av våre unge lovende, Markus Nesje for å høre hva han sitter igjen med etter halvspilt sesong.

– Du har vært i Strindheim en stund nå etter overgangen fra Rosenborg, og det kan virke som du trives. Hvordan har tiden i Strindheim så langt vært for din del?

Ja nå har jeg vært i Strindheim en stund, og jeg trives veldig godt. Overgangen har vært bra for meg syns jeg. Jeg kom jo fra gutter 16-fotball i Rosenborg, så det var noen steg opp fra det til å få trene med seniorene og a-laget, for så å etter hvert trene fast med de og være en del av et a-lag. Tiden min i Strindheim har vært god. Jeg har blitt tatt godt i mot av både trenere og spillere, og vi er en fin gjeng. I tillegg har jeg utviklet meg en del og fått mye spilletid både i 2.div og 3 Div.

– Sesongen er halvspilt. Hva sitter du igjen med etter første halvdel av sesongen?

Etter halvspilt sesong så sitter jeg igjen med en god følelse. Vi ligger på 2 plass, og med en sesong der vi har slitt litt med skader osv så syns jeg det er bra. Vi hadde en litt dårlig start på sesongen med 2 tap, men etter det så syns jeg vi har løftet oss og funnet ut av hvordan vi skal spille. Så er det bare å fortsette etter ferien.

– Du er en av de yngste i A-stallen, men har tiltross for det figurert fast i midtforsvaret gjennom vårsesongen. Er du fornøyd med dine egne prestasjoner så langt?

Jeg er veldig fornøyd med at jeg har fått spilt så mye. Jeg føler at jeg har tatt steg i forhold til “voksen-fotballen”. Selv om vi har sluppet inn noen enkle mål, så syns jeg back-linjen har sluppet til lite, og det er med god hjelp av de som spiller forran oss også. Jeg må bare jobbe med og ha enda mer ro når vi har ballen. Men jeg er fornøyd med å ha spilt så mye.

– Nå venter et par uker pause fra seriespillet, og en del reiser både hit og dit på ferie. Hva gjør Markus Nesje i ferien?

Jeg skal være en uke i Tyskland først, før jeg reiser videre til Danmark en uke sammen med familien. Det blir selvfølgelig en del tid med ballen også, samtidlig som jeg skal slappe av.

– Vi går en spennende høstsesong i vente, og vi har i enkelte kamper vist at vi har et potensielt nivå inne som hvertfall vi mener er høyere enn det de andre lagene i avdelingen har. Hvordan skal vi klare å levere på det nivået enda oftere til høsten?

Ja, jeg vet at hvis vi spiller på vårt beste så blir det vanskelig for alle lagene i avdelingen å slå oss, men det har først og fremst med oss selv og gjøre. Vi må ha innstillingen og tenningsnivået i hver eneste kamp, så må vi bare gjøre det som vi kan best. Greier vi det så blir Strindheim vanskelig og slå.

Vi takker Markus for praten og ønsker både han, resten av troppen og støtteapparatet en riktig god ferie!

Strindheim Toppfotball ønsker dere alle en riktig god sommer!

Kommentarer er stengt.