Etter en god opptur i helga hjemme mot Gjøvik/ Lyn så var det Stjørdals Blink som var vår motstander i første runde i cupen. Vi var blitt ytterligere redusert ettersom Rye lå hjemme i senga med feber og Andersen, som var på bedringens vei, hadde tråkket over. Dette i tillegg til vår allerede lange skadeliste.
Vi taper en meget jevn kamp der vi leder 2-1 på overtid og 15 sekunder igjen, ekstraomganger der begge lag scorer så er det Blink som trekker det lengste strået i staffekonkurransen.

Strindheims XI:
Lenes
Ramstad – Trondsen – Kosberg -Leseth
Loe – Torgersen- Ingebrigtsen
Lund -Em – Vingelen

35′ 1-0 Ingebrigtsen
64′ 1-1 Fiske (Blink)
86′ 1-2 Lund
90+ 2-2 Blink
105′ 3-2 Sidcic (Blink)
111′ 3-3 Torgersen
.
Bytte:
76′ Loe ut og Kvalvær inn

Gult kort
64′ Loe

Om kampen:
Som nevnt så har vi et skadeskutt mannskap i A-stallen, men de som kommer opp går inn og gjør jobben til bestått pluss. I angrepsrekka er det en del spillere som ikke har spilt sammen tidligere. Men i denne kampen skal gutta ha honnør for virkelig stå på og ofre alt for drakta.
De første 10 minuttene strå vi godt i forsvaret og slår langt for å få kontroll på kampen. Dette selv om Blink får en sjanse etter 6 minutter som Lenes redder.
Etter 10 minutter kommer vi til vår første sjanse etter corner, der Ramstad får ballen uti banen, men dommeren står i veien og skuddet blir ikke presist nok. Vi styrer spillet i store deler av første omgang og blir sjelden truet inne på vår banehalvdel.
Etter 18 min får Amund Vingelen en stor sjanse fra sin høyre kant men skuddet går like utenfor. Noen minutter etterpå er det Em som får en sjanse etter han står udekket på 6 meter etter innkast for oss, men han hadde bedre tid enn han trodde.
Mats Ingebrigtsen scorer vår første mål etter 35 minutter ved god innsats og trykk innenfor Blinks 16 meter og skytstuper målet.
I andre omgang så er det tydelig at Blink var det laget som ville mest. Vi evner ikke å etablere det spillet som vi hadde i første omgang, det er Blink som har iniativet.
I det 64 minutt får de sitt utligningsmål, vel fortjent. De fortsetter presset og vi bli for upresise i vårt pasningsspill og de bryter våre forsøk på komme fremover på banen.
Etter 80 minutter er det Lenes som holder oss inne i kampen med en meget god reaksjonsredning og fotparade. Men når vi begynner å bli slitne så er det Strindheim som scorer. Vingelen gjør et godt stykke forarbeid på sin høyre side og passer ballen til Lund som setter ballen i mål. Da er det bare 5 minutter igjen av ordinær tid.
Men sekunder før dommeren skal blåse av scorer Blink. Da blir det ekstraomganger.
I første ekstra omgang er det Blink som scorer det første målet etter 105 minutter. Vi gir ikke opp og presser på. I andre omgang begynner begge lag å bli slitne. Det er da Ramstad kommer på et av sine mange offensive løp fra backplass og blir felt innenfor 16m til Blink, straffe. Torgersen er trygg og scorer reduseringsmålet.
Så blir det blåst av og så blir skal kampen bli avgjort på straffe, kort og greit.

Kortversjonen, Blinks keeper redder to mål, Lenes redder et mål og vips var vi ute av cupen.

Gutta trenger ikke å henge med hue, dette er egentlig en kamp de skal være stolt av. Det er bare å håpe at vi hurtig klarer å få kampen ut av kroppen, til helga venter Nybergsund. #heiastrindheim

Kommentarer er stengt.