Sonans er og har vært en av støttespillerne til Strindheim TF i en årrekke. Vi har nyt godt av denne avtalen på flere områder. Sonans har i flere år vært en aktiv støttespiller for klubbens senior og juniorlag. Avtalen med Sonans gir muligheten for at spillere i Strindheim TF kan studere ved Sonans.

Forrige skoleåret har to av Strindheims spillere, Joachim Andersen og Joachim Olufsen, nyt godt av samarbeidet med skolen. Her er noen av deres opplevelser med Sonans i Trondheim:

Joachim Andersen: «Oppfølgingen på Sonans er veldig bra. Veldig flinke lærere og en tilpasningsvennlig timeplan. I fjor tok jeg opp alle realfagene på Sonans. Jeg fikk tett oppfølgning og undervisning som var rettet mot eksamen fra dag en. Jeg tok tre semestre på Sonans der jeg fikk hevet snittet med over en og en halv karakter. Dette har jeg hatt svært stor nytte av med tanke på opptakskravene til høyere utdanning.»

Joachim Olufsen: «Fleksible lærerne og tilpasningsvennlig timeplan. Stort fokus på eksamensretta undervisning der man fikk både gode råd og tips. Lærerne tar seg tid til elevene og er nøye på å nå ut til alle. Jeg gikk opp flere karakterer i flere fag, på grunn av deres gode oppfølgning.»

 

Sonans i Trondheim har åpen uke i Trondheim 14. – 18. august, sjekk ut programmet på følgende link: https://sonans.no/aapen-uke-Trondheim-14-18-august

Link til Sonans i Trondheim er: http://sonans.no/skoler/privatist-i-trondheim

Kommentarer er stengt.