Etter seieren mot Tynset forrige kamp var det nå klart for vinterens andre treningskamp for A-laget, og Orkla var motstander. Orkla skal i likhet med Tynset spille en divisjon over oss i 2018. Kampen skulle opprinnelige spilles på Strindheim, men pga dobbelbooking av banen ble det kamp på Orkanger i stedet. Med flere sentrale spillere utilgjengelige var det rom for flere juniorspillere i dagens tropp, og både Marius Rosvold, Nils Barstad og Mathias Resell fikk verdifulle minutter i dag. Snøværet meldte sin ankomst rundt kampstart, så baneforholdene ble utfordrende for begge lag utover i kampen.


Snøværet førte etterhvert til litt utfordrende forhold.

Strindheim XI:

Johan Ansnes, Rikard Melhus, Markus Nesje, Sivert Risan, Jonas Pettersen, Erland Meldal, August Rist, Mikkel Nergård, Andreas Krokbø, Sondre Kviteng, Martin Engvik.

Benyttede reserver: Marius Rosvold, Nils Barstad og Mathias Resell.

Vår målscorer: Sondre Kviteng

1.omgang:

En meget god førsteomgang fra vår side. Vi har mye ball, tørr å holde i den og skaper mye positivt offensivt. Mye fint kombinasjonsspill og gode offensive bevegelser som fører til noen gode målsjanser. Defensivt har vi også meget god kontroll, og hjemmelaget kommer til sin første ordentlige målsjanse etter 43 minutters spill. Vi leder 1-0 til pause etter scoring av Sondre Kviteng.

2.omgang:

Hjemmelaget stiller med to fulle 11’ere i dag og fikk inn 22 friske bein til 2.omgang. En kombinasjon av dette og at vi blir litt slitne og ukonsentrerte fører til at vi spiller på oss noen dumme brudd på vår egen banehalvdel og Orkla tar sakte men sikkert mer og mer initiativet i kampen. En 2.omgang hvor hjemmelaget ila siste halvdel av omgangen skaper flere store målsjanser og etterhvert får en fortjent utlikning, som gjør at kampen ender 1-1.

Alt i alt en positiv kamp fra vår side, og vi viser at vi i store deler av kampen er fullt på høyde med et Orkla som helt sikkert har ambisjoner om å hevde seg godt på øvre halvdel av 3.divisjon. Veldig verdifull matching for oss å spille treningskamper mot lag som skal spille på et høyere nivå enn oss denne sesongen.

Nå blir det en liten vinterferie på gutta, før vi er tilbake på treningsfeltet igjen. Neste treningskamp spilles 10.mars mot Trygg/Lade, og den kampen spilles på RUTA Arena kl 1300.

Kommentarer er stengt.