Etter noen uker der Strindheim TF har stått uten hovedtrener har kabalen endelig gått opp. John Pelu blir lagets nye hovedtrener. John Pelu er for de fleste kjent som spiller i Norge for både Rosenborg og Haugesund. John har vært spiller i Strindheim siden 2012 og i fjor tok han også over treneransvaret for Strindheims juniorlag, et ansvar han fremdeles skal ha. John var assistenttrener for A-laget under Kai Bardal.
Ny inn i trenerteamet er Lars Grevskott. Lars har i mange år vært Strindheimsspiller, helt fra 1988, samt at han er daglig leder i idrettslaget. De siste sesongene har Lars bidratt på Strindheims 4 divisjonslag med all sin erfaring. Lars spilte for Strindheim sist laget var opp i elitedivisjonen På Lars CV står det også et 20 talls kamper på aldersbestemte landslag for Norge.
Vår keepertrener B C Muller forsetter i samme rolle med både å trene A-lags- og juniorkeepere.

På junior siden så fortsetter John Pelu med hovedansvaret. Før nyttår kom Reidar Andre Vikaune som assistent trener. Reidar har gått trenergradene i Strindheim. Helt ny i trener teamet er Kristian Haug. Kristian er for mediaavdelingen et litt ukjent lerret. Men han har spilt 2 divisjonsfotball her i Trondheim for Nardo. For tiden studerer Kristian idrett på NTNU. Vi lover å komme tilbake med mer informasjon om ham. Så totalt har trenerteamet på junior blitt styrket. Noe som var bra, ettersom juniorlaget klarte både å kvalifisere seg til 1. og 2 divisjon.

Sist ut i nytt om navn er at Thor Robert Johansen har sendt stafettpinnen for formannsvervet over til Atle Kvamvold. Atle er en av fotballgruppas mest trofaste støttespillere som har stått ved klubben og laget i tykt og tynt. Thor Robert gir seg ikke helt i Strindheim, han bytter litt beite. Han tar på seg sine sorte adidassko for å hjelpe til på juniorsiden. En stor takk til Thor Robert for den innsatsen han har lagt ned for klubben!

Kommentarer er stengt.