I dag mottok vi den gledelige nyheten at Torgil ” Gille” Ø. Gjersten hadde signert for Eliteserieklubben Kristiansund (bildet er fra 2. div kamp i 2013 der Strindheim slo Levanger FK).

Torgil kom til Strindheim som junorspiller fra Melhus før 2010 sesongen. Han ble hurtig tatt opp i klubbens A-stall og noterte seg der for 61 kamper og 28 scoringer for de blå og gulkledde. “Gille”  ble i klubben, som i Ranheim, benyttet på kanten og med sin hurtighet og målteft ble han hurtig en viktig spiller for Strindheim.

Det ble derfor ingen overraskelse at Ranheim ønsket Torgil i sin stall. For Strindheim har det vært en uttalt ambisjon om å utvikle spillere til høyere nivå i fotballen. Klubben har i løpet av de 10 siste årene sammen med yngres avdeling i Strindheim produsert en utenlandsproff, seks landslagsspillere, seks Elitespillere, 13 spillere til Addecco/- OBOS-ligaen og 16 spillere til Rosenborg.

“Gille” er i tillegg til å være en svært habil fotballspiller en habil fisker, noe som nå det ennå legges bedre til rette for med fotball for klubben på Nordmøre kysten #skittfiske.

Spillere, trenere og støtteapparat i Strindheim TF gratulerer Torgil “Gille” så mye med kontrakt og lykke til med spill i Eliteserien!

 

 

 

Kommentarer er stengt.