Forrige uka ble A-stallen til Strindheim «satt». En rekke spillere har vært innom på prøvespill på trening og i treningskamper. Noen ble takket av mens andre fikk kontrakt.

En ny spiller i stallen er Tomas Holmestad, en høyreist kar på 197 cm og med distinkt dialekt. I sin første treningskamp for Strindheim beviste han sin duellstyrke med en scoring i kampen mot Orkla. Som bildet viser så er favorittlaget Manchester United. Mediaavdelingen har tatt en prat med Tomas.

 

Til de som kanskje ikke vet hvem du er. Kan du si litt om deg selv?

Mitt navn er Tomas Holmestad, og jeg kommer fra Vinstra i Gudbrandsdalen. Har bodd på Kongsvinger i 3 år før jeg flytta til Trondheim. Gikk på NTG og spilte for Kongsvinger Toppfotball. Flytta til Trondheim for å begynne på ingeniørutdanning, og vil gjerne kombinere dette med å spille fotball

Du har trent med Strindheim en periode nå i vinter, og nå har du signert for klubben. Hvordan føles det, og hva hvorfor valgte du Strindheim?

. Deilig å endelig være sikker på hva som skjer til sesongen, og hvor jeg skal spille. Det føles bra å ha signert for Strindheim, trives godt i gruppa. Har god kjennskap til et par personer fra tidligere og syntes miljøet i gruppa er bra.

Hvilke ambisjoner har du for 2017-sesongen?

Har også stor tro på opprykk til 2.divisjon! Ambisjonene for sesongen blir å rykke opp, samt å utvikle meg som spiller. Bidra mye offensivt som stopper, samt være trygg defensivt. Tror avdelingen er god for oss. Kolstad og Blink tror jeg blir de tøffeste motstanderne, men har stor tro på at vi skal bite fra oss mot begge de to.

Hvordan vurderer du årets avdeling og Strindheim’s muligheter?

Blir viktig at vi er stabile og tar 3 poeng når vi møter “antatt svakere motstand”.

 

Vi i Strindheim Toppfotball ønsker Tomas velkommen til klubben!

Kommentarer er stengt.