En ny sesong er like rundt hjørnet, og i den forbindelse har kaptein Fredrik Kosberg tatt pennen for hånden og delt noen velvalgte ord med oss før det hele braker løs.

En ny sesong er i anmarsj og Strindheim Topp(fotball) virker å være i rute. Sesongen startet allerede 18. mars i år med 1.kvalik runde i NM mot Kil/Hemne. Det endte med en finfin 4-1 seier i rufsete vær hvor Sondre Kviteng ble dagens mann med sitt hattrick. Forhåpentligvis heller ikke sesongens siste for snekkeren fra Trondheim. Neste prøvelse er mot Charlottenlund 4. april på Ruta Arena, og vil avgjøre om vi får ta del i et potensielt cupeventyr i årets sesong.

– I årets sesong er det 4. divisjon som venter, en divisjon Strindheim ikke har vært i før etter min beste viten. Litt surrealistisk med tanke på at klubben i 2016 hadde holdt plassen i 2. divisjon hadde det ikke vært for omleggelse av seriesystemet. Og man etter halvspilt sesong i 2017 lå på en 2. plass i 3. divisjon. Men det hører fortiden til og man spiller på det nivået man fortjener. Derfor er det med respekt vi møter oppgaven om å kjempe for opprykk i 2018. Strindheim Topp har helt klart et ønske og mål om å ta veien oppover i seriesystemet.

– Mange fjes har gjennom vinteren tatt turen ut av dørene fra den nyoppussede garderoben på Myra. De fikk dessverre ikke oppleve gleden av noenlunde stabilt varmt vann i dusjen eller nyanlagte fliser. Flere navn fra startelleveren har forsvunnet, noe som har gitt en del spørsmålstegn knyttet til årets sesong. Men mantraet som min tidligere trener Erik Brakstad alltid brukte i slike situasjoner er svært aktuelt, «den enes død, den annes brød». Nye dører og muligheter åpnes som det er opp til andre spillere å gripe fatt i. Vinteren vitner om at det kommer til å gå smertefritt.

– 15. april starter 4.divisjon avdeling 02 for Strindheim Topp borte mot Orkla 2. Vi skal være klare til dyst etter en vinter med fokus på kvalitet i pasningsspillet og et mål om attraktiv angrepsfotball i 2018. Flere av treningskampene og første kvalikrunde i cupen har vist at vi er på vei i riktig retning. Det skal bli tøft å komme til Fort Myra for motstanderne i 2018, og de som tar turen innom Leangen skal bli underholdt i 2018. Susende taklinger med påfølgende gulkort fra Erland Meldal, lissepasninger fra August Rist, Mbappe inspirerte dragninger fra Sondre Kviteng, Andreas Krøkbøs tunnelforsøk, Martin Engviks flagrende krøller og Sivert Risans skudd (utenfor mål) er bare en liten dråpe av det vi kan friste med på Myra i årets sesong. Så ta gjerne turen innom for litt bedre breddefotball i 2018!

Heia Strindheim!

Kommentarer er stengt.