For noen dager siden kunne vi annonsere at Mantas Petruska fra Ranheim kommer til Strindheim på lån ut sesongen. Nå kan vi med stor glede annonsere at to spillere til gjør det samme!

Den første heter Robin Hjelset ( 19 ), kommer fra Ranheim og er en spennende keeper med stor rekkevidde og et stort potensiale. Robin har trent med oss en periode nå, og vi ser frem til å se han i blått og gult de neste 3 mnd.

Den andre er Martin Grong Risan ( 25 ) og kommer fra Byåsen. Martin har vært fast inventar i angrepsrekka til Byåsen i 2.divisjon de to foregående sesongene, og er nå innstilt på å være med å spille Strindheim opp en divisjon denne sesongen. Martin er en rask og målfarlig kantspiller som vi er veldig glad for å ha med oss på laget utover høsten. Kanskje får vi se familierelasjoner langs vår høyre/venstre side utover høsten også, da vi fra før har søskenbarn Sivert Risan som sideback.

Kanskje får vi se både Robin, Martin og Mantas i aksjon allerede i søndagens kamp hjemme mot Orkla 2, som har kampstart kl 14:00.

Vi ønsker både Robin og Martin hjertelig velkommen til Strindheim!

Kommentarer er stengt.