Det er like før vi begynner å spille om poeng igjen, og i den forbindelse presenterer Strindheim TF en ny tippekonkurranse for sesongen 2018. Konkurransen går ut på at du til alle våre kamper ( både hjemme og bortekamper ) tipper resultatet av den aktuelle kampen, mot at du støtter klubben med 50 kr. Alt foregår i vipps, og det du gjør for å være med i konkurransen er følgende:

– Du vippser 50 kr til Strindheim TF på vippsnummer 98752, og skriver samtidig ditt tips i meldingsfeltet inne i vipps-appen. Dette må gjøres senest 30 min før kampstart.

Det vil bli lagt ut en reminder en dag i forkant av hver kamp både her på hjemmesiden og på vår facebookside: https://www.facebook.com/StrindheimTF/. Vi vil også annonsere etter hver kamp hvem som er den heldige vinneren av en liten premie.

Her trenger man absolutt ikke å være tilstede på stadion for å være med i konkurransen. Spre budskapet videre, og ta opp kampen med kompisen, mor, far, søsken, onkel, bestefar, naboen osv om å tippe riktig resultat.

PS: Vi ruller i gang konkurransen allerede til morgendagens cupkamp mot Charlottenlund. Kampstart er kl 18:00 onsdag 4.april, så hvis du vippser 50 kr til vippsnummer 98752 og merker betalingen med f.eks. ” Resultat Strindheim-CSK 2-0 ” senest innen kl 17:30 så er du med i konkurransen!

Vi håper å se deg på kamp, og ønsker masse lykke til med tippingen!

Kommentarer er stengt.