Førstkommende søndag 15.april er det endelig klart for seriestart! Vi serieåpner på bortebane mot Orkla 2, og kampstart er kl 14:00. I NM-kampen mot Charlottenlund sist introduserte vi vår nye tippekonkurranse for 2018-sesongen. Konkurransen går ut på at du til alle våre kamper ( både hjemme og bortekamper ) tipper resultatet av den aktuelle kampen, mot at du støtter klubben med 50 kr. Alt foregår i vipps, og det du gjør for å være med i konkurransen er følgende:

– Du vippser 50 kr til Strindheim TF på vippsnummer 98752, og skriver samtidig ditt resultattips i meldingsfeltet inne i vipps-appen. Betalingen/tipset må selvfølgelig være registrert i vipps innen kampstart

Vi vil annonsere etter hver kamp hvem som er den heldige vinneren av en liten premie.

Vi åpner herved konkurransen for seriepremiæren! Kampstart er kl 14:00, så hvis du vippser 50 kr til vippsnummer 98752 og merker betalingen med f.eks. ” Resultat Orkla-Strindheim 1-3 ” senest innen kl 14:00 så er du med i konkurransen!

Her trenger man absolutt ikke å være tilstede på stadion for å være med i konkurransen. Spre budskapet videre, og ta opp kampen med kompisen, mor, far, søsken, onkel, bestefar, naboen osv om å tippe riktig resultat.

Heia Strindheim!

Kommentarer er stengt.