Strålende vær og brukbart med folk på tribunen var rammen i lørdagens kamp mot Verdal, og alt lå tilrette for en fin fotballkamp. Uansett hvilket lag man holder med så er vel de fleste enige i at selve fotballkampen ikke var allverden til underholdning, selv om begge lag hadde sjanser til å score både en og to til i tillegg til de ballene som fant veien til nettmaskene.

Strindheim XI:

Aspås, Ramstad, Nesje, Holmestad, Kosberg, Haugen, Krokbø, Rist, Olufsen, Singstad, Meldal.

Benyttede reserver:

Andersen, Anfindsen, Kvalvær, Kviteng og Økland.

Strindheim tar ledelsen 1-0 etter bare noen få minutter spilt etter at et langt kast fra Lars Ramstad finner veien helt inn til mål, men en fomlete Verdal-keeper roter ballen i eget mål. Verdal utlikner til 1-1 etter 17 minutter. Fraværende press på ballfører fra vår side fører til et strålende skudd fra ca 18 meter som finner veien ned i kroken bak Aspås. Deretter kommer det en periode hvor det bølger litt frem og tilbake uten de helt store målsjansene. 1-1 står seg til pause.

Andre omgang blir preget av mye bytter fra begge lag, samtidig som det skapes noen gode målsjanser begge veier. Lars Ramstad har blant annet et skudd som går via tverrliggeren og ned på streken før den blir klarert. Avgjørelsen faller ikke før på overtid. En corner fra venstre heades kontant i mål fra en Verdal-spiller. Det legges til hele 6 minutter, men dessverre klarer vi ikke å mobilisere nok til å skape de helt store farlighetene de siste minuttene, og Verdal vinner kampen 2-1.

Et veldig kjedelig tap, men samtidig så leverer vi ingen stor fotballkamp i dag og må se oss selv i speilet å erkjenne at dette ikke er godt nok.

Vi takker Verdal for kampen!

Neste hjemmekamp er allerede neste helg, lørdag 29.juli. Da kommer Molde 2 på besøk, og avspark er kl 1600.

Dagens Strindheim-gutt ble Lars Ramstad.

Kommentarer er stengt.