På torsdag reiste 17 spillere til Verdal for å spille sesongens tredje treningskamp. Trener John Pelu ville gjøre et forsøk på en ny formasjon for å se hvordan dette fungerte.

Som de to foregående kamper byttet vi mange spillere. Dette for at alle skulle få prøve seg i kamp.

Laget i første omgang:

Pedersen

Risan – Nesje – Flaten

Ramstad – Trondsen – Albert – Økland

“Modric” Haugen – Meldal – Voktor

Andre omgang:

Pedersen

Risan – Nesje – Flaten

Økland – Olufsen – Rist- Krokbø

Kviteng – Meldal – Singstad

Det var klart at denne formasjonen var uvant for de fleste spillerne i første omgang. Noe som førte til at det ble mye rom på våre sider når Verdal kom i angrep. Verdal var best i første omgang og det er en god keeper Pedersen som holder oss inni kampen. Albert, som er på prøvespill, hadde en meget god avslutning fra 25 meter, men tverrliggeren hindrer en mulig scoring. Første omgang ender målløst.

I andre omgang får vi bedre dreis på formasjonen og evner i større grad å nekte Verdal rom når de kommer i angrep. Etter 63′ går vi opp i ledelsen når Rist vender spillet ut til Økland. Økland slår en perfekt pasning inn i boksen til Verdal til Kviteng som header ballen velplassert i mål. Verdal utligner kort tid etter på en døball som ikke blir klarert skikkelig noe som gjør at en Verdal spiller får en fot på ballen. Verdal scorer seiersmålet i det 78 minutt etter innlegg fra vår høyre side ut til ca 20 meter til umarkert spiller som setter ballen kontant i mål.

Verdifull formasjonstrening for våre gutter. I tre kamper har vi nå benyttet mange spillere  i en hard treningsperiode for våre gutter.  I neste treningskamp mot Byåsen vil vi nok stille med et mer spisset lag. Det er også håp at Vingelen og Kosberg kommer på banen etter skade.

Kommentarer er stengt.