Det føles tungt og ufortjent at vi reiser fra Nordlandshallen uten poeng.

Laget:

Edvard Sjøli; Sindre Greiff, Andreas Østeraas, Noah Knoff, Ask Angellsen; Jørgen Havig, Patrick Strand, Fredrik Lund; Adrian Tørstad, Eirik Selnes, Vetle Wenaas

Mål:

54′ 1 – 0 Oscar Kapskarmo

77′ 1 – 1 Patrick Strand

95′ 1 – 2 Sidad Chooly

Bytter:

46′ Fredrik Lund ut og August Rist inn

66′ Adrian Tørstad ut og Nikolai Skau inn

Gult kort Strindheim:

57′ Ask Angellsen

 

Første omgang er jevnspilt. Junkeren står høyt, men etterlater mye bakrom som vi med noe mer presisjon kunne utnyttet og straffet de på. Junkeren viser god duellkraft og er farlig på dødballer og trykker bra på med folk i vår boks, men vi rydder godt unna.

Like før pause får Fredrik Lund seg en stygg smell i hodet, et solid kutt i hodet og mye blod, men heldigvis gikk det bra. Han kunne på egne bein tusle over til legevakten som lå vegg i vegg. Litt behandling og noen sting senere priser vi oss lykkelige for at alt er bra.

Andre omgang starter i samme spor som første omgang, jevnspilt mellom to gode lag. Det er Junkeren som først skal få hull på byllen ved en gammel kjenning i Oscar Kapskarmo som setter 1-0.

Etter dette tar vi fullstendig over og presser Junkeren hardt. Vi vinner ballen i gunstige posisjoner og har et initiativ på kampen.

Vetle Wenaas får stadig mer plass og plager backen sin. Det er Vetle som skal skaffe oss straffen som Pat setter til 1-1.

Vi fortsetter å presse på, er nære på ved flere anledninger, det blir mye nesten. Junkeren gjøre flere bytter og klarer jevne kampen mer ut inn mot overtid.

Det var tydelig at begge lag ønsket 3 poeng i toppkampen. 5 minutter på overtid får Junkeren frispark på 18 meter. Det blir helt stille i Nordlandshallen.

Et fantastisk frispark limt i vinkelen gjør at 3 poeng blir igjen i Nordlandshallen.

Blyungt å reise hjem uten poeng, dog hadde vi tatt ett poeng hadde det vært tungt å ikke ha tatt 3 poeng. Mye vil ha mer.

Gleder oss til å slå tilbake kommende helg hjemme på Ruta mot Byåsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *