Strindheim Toppfotball ønsker å takke alle som bidro i forbindelse med gårdagens cupkamp på RUTA Arena mot Rosenborg. Selv om ikke været var helt optimalt så var det en glede for oss å se at så mange var i sving for å få gjennomført denne kampen. Det er mange som bidrar, alt fra “gutta” på kunstgresset som hjalp til å sørge for at matta og omgivelsene var så bra, de som bidro med kaffekoking, kakebakst og ikke minst vaffelsteiking for å sørge for at publikum fikk noe å bite. Kiosvakter, billettselgere og vakter som sørget for at folk fikk adgang , holdte styr på supportere og sørge for at alt ble ryddet opp etter kampslutt. Ballgutter som var dyktige til å raskt å sørge for spillerne fikk satt igang ballen i spill. Sponsorer som gjorde det lille ekstra med å sørge for at fotballbanen og rammen ble så bra.

Ekstra morsomt var det nok å få eskortere Rosenborg og Strindheimspillere inn på banen og være med på presentasjonen av spillerne, takk til dere og.

Vi i Strindheimtoppfotball, styre, støtteapparat, trenere og ikke minst spillerne ønsker å takke alle for innsatsen som ble lagt ned igår. Vi håper at dere stiller opp og støtter laget også i resten av sesongen, Takk!

#heiastrindheim

Kommentarer er stengt.