Strindheim Toppfotball har et A-lag på herresiden som spiller i Norsk Tipping-ligaen ( 3.divisjon ). Stallen består stort sett av trønderske spillere, ispedd noen tilflyttede studenter. Aldersspennet i A-stallen er fra 18-26 år.

For oss som klubb er det viktig at vi har et stort og velfungerende støtteapparat rundt A-laget, som sammen med spillergruppa har en klar ambisjon om å hele tiden ta nye steg å alltid bli litt bedre på alt vi gjør. For at trenerteamet og spillergruppa skal kunne fokusere utelukkende på det sportslige kreves det et stort nok oppmannsteam for å legge tilrette for at de skal kunne gjøre nettopp det.

Vi har i dag to velfungerende oppmenn som kjenner klubben, spillergruppa og oppmannsrollen veldig godt, og nå er vi altså på utkikk etter enda et tilskudd til dette teamet. Alle bidrag er gull verdt, så enten du ønsker å være med for fullt eller bare et par ganger i uken er du hjertelig velkommen.

Vi ser etter deg som ønsker å:

– Ta del i et sterkt, inkluderende fellesskap som sammen skal ta nye steg både på og utenfor banen.
– Jobbe tett på en ung, fremadstormende og ambisiøs spillergruppe.

Primære arbeidsoppgaver vil være å:

– I all hovedsak legge tilrette for at den sportslige aktiviteten på trening skal flyte best mulig. – Sørge for at alt utstyr som baller, kjegler, vester, flasker osv er i orden før trening.
– Sammen med resten av oppmannsteamet sørge for å forberede/klargjøre garderoben i god tid før kamp.

 

Vi tilbyr:

– Et inkluderende og flott miljø.
– En utstyrspakke bestående av diverse klær til trening og kamp.

Høres dette ut som noe for deg, eller kjenner du noen som kan være interessert i å ta del i dette? Da ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg.

Da sender du oss en mail på oppmann.strindheimtf@gmail.com , så tar vi kontakt med deg for ytterligere info.

Vi ser frem til å høre fra nettopp deg! 🙂⚽️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *