Strindheim TF ønsker å gi John Pelu, klubbens A-lagstrener gjennom de siste 7 sesongene en stor takk for den jobben som er lagt ned gjennom disse årene. Det har vært en berg og dalbane når det kommer til de sportslige resultatene, men den garderoben og den treningskulturen som har blitt skapt rundt A-laget skal John ha en stor del av æren for, selvfølgelig sammen med en fantastisk spillergruppe og gode team rundt seg.

John kom til klubben høsten 2012, og var i 2013 spillende assistenttrener i ” Oddsen-ligaen ” for daværende hovedtrener Finn Morten Moe. Fra og med 2014-sesongen til og med 2020 har han vært a-lagstrener i Strindheim. John har i tillegg til sine år som A-lagstrener også en liten periode som G19-trener i klubben.

Det var med stor optimisme og begeistring vi ønsket en fersk trenerspire velkommen til klubben i 2012, og alle som har fått æren av å jobbe i ulike roller rundt John Pelu siden den tid har vært vitne til en fantastisk fin utvikling som har gjort John til den meget dyktige treneren han er i dag, både når det gjelder spillerutvikling, lagbygging og ikke minst kulturbygging.

Nå, 8 år senere takker vi John for den innsatsen og de x antall tusen timene som er lagt ned både i forbindelse med trening og kampgjennomføring. Vi setter stor pris på det arbeidet du har lagt ned John, og vi håper og tror at du går inn i neste jobb med et noe blå/gult hjerte og mange gode stunder å se tilbake på fra Myra. Det har vært en stor glede, og alle i Strindheim TF ønsker deg masse lykke til med det som venter som neste steg i en spennende trenerkarriere.


Hvem blir nestemann til å legge beslag på den
prestisjetunge prisen som beste bowlingspiller
på A-laget?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *