Strindheim TF er helt avhengige av sponsorere for å opprettholde sin sportslige satsing på senior og juuniornivå. Vi er så heldige å ha flere gode samarbeidspartnere sammen oss i dette arbeidet. Vi håper at våre følgere vil aktivt benytte våre samarbeidspartnere.

Strindheim TF har også en viktig inntekstkilde gjennom grasrotandelen. Når du benytter deg av Norsk Tipping så sørg for å ha valgt Strindheim TF som grasrotmottaker: 994 883 526.

#heiastrindheim

Formålet til driftsselskapet Frost Eiendom er forvaltning og utleie av bolig og næringseiendommer. Vi er i dag en ledende aktør i regionen innen boligutleie, og dette er en posisjon vi skal jobbe aktivt med for å opprettholde.

Umbro i Norge har  i over 20 år har vi levert det beste utstyr til fotball- og håndballklubber i landet. UMBRO har i dag ca 500 klubber på kontrakt. UMBRO har utstyret du trenger og er det naturlige valg for alle som driver aktiv idrett.

Som privatist hos Sonans får du effektiv og eksamensrettet undervisning, enten du ønsker å forbedre en karakter fra videregående, mangler generell studiekompetanse, eller trenger fag for spesiell studiekompetanse. Søk om skoleplass nå ved å klikke på logoen vår.

Max arrangerer spill til inntekt for lokale lag og foreninger i Norge. Pr. i dag støtter vi over 150 lokale lag og foreninger. Og i de siste årene har vi utbetalt over 13. millioner kroner i støtte til disse.

 

NORDESIGN designer, utvikler og markedsfører moderne LED belysning for det Skandinaviske markedet. Produktene benyttes i bolig, hytte og i prosjekter i det offentlige rom. Hovedkontoret, showroom og lager ligger i Trondheim. Her treffer du dedikerte medarbeidere med en stor interesse for og kunnskap om belysning.

Shell 7-eleven Leangen – få rabatt på bilvask og støtt Strindheim TF ved å fylle drivstoff på pumpe 5 og 6.  Last ned avtalebevis her!

 

Kommentarer er stengt.