Vi har den glede å melde at Stian Torgersen vender hjem til Strindheim etter 1 ½ sesong i Trygg/Lade. Stian valgte etter 2016 sesongen å bytte beite til Trygg/Lade etter en årrekke i Strindheim. I Trygg /Ladedrakta står han bokført med 11 kamper og tre mål.

De årene som Stian spilte i Strindheim var han er verdifull spiller for klubben både i 2. og 3. divisjon, der han hadde over 100 spilte kamper og ble notert med 24 mål på seniornivå. Nå er det en mulighet for å pynte på denne statistikken.

I sin tid som Strindheimspiller var han kjent for sin oppforende spillerstil på midtbanen. Noe som illustreres med følgende «dypdykk» i mediaarkivet etter en hjemmekamp 4. juli 2014 hjemme mot Byåsen, som førøvrig endte med seier 1-0 etter mål av ….Torgersen, tittelen på kampreferater lyder slik: «Torgersen sikrer seier og drar til St Olavs» og referatet ender slik: «PS! Matchvinner Stian Torgersen fikk seg en trøkk i hodet like før slutt. Det går rykter om et nesebrudd. God bedring ønskes fra mediaavdelingen….».

I sin tid i klubben har Stian vært en viktig brikke både på og utenfor banen. Mediaavdelingen vil karakterisere ham som en spiller som er kraftfull og med stort engasjement, på gresset og i garderoben. Noe som illustreres av følgende sitat da vi kunngjorde overgangen til Trygg/Lade: «Det å ha bært kapteinsbindet i Strindheim har vært en ære, og noe jeg setter svært høyt».

Vi kan også henvise til følgende samtale Stian hadde med mediaavdelingen etter cupkampen mot Molde i 2014:

I sesongen 2015 kom Stian også med på Adressas “årets lag” i 2.divisjon. Denne sesongen ble han også tilbydt kontrakt fra Hønefoss FK, men valgte stå bi med klubben. Det er med andre ord en viktig spiller som trer på seg den blå og gule drakta igjen.

 

I forbindelse med overgangen har vi stilt følgende spørsmål til Stian:

Hvorfor valgte du å komme tilbake til Strindheim etter 1 ½ sesong i Trygg/Lade?

Jeg har hatt en veldig fin periode i Trygg Lade, men det er Strindheim som er klubben i mitt hjerte, og det er her jeg har vokst opp. Jeg håper jeg kan bruke noe av min erfaring til å løfte laget, og forhåpentligvis kunne bidra til opprykksfest. Strindheim hører hjemme lengre opp i seriesystemet – og det tror jeg vi vil se neste sesong.

 

Hvordan vil du karakterisere fotballspilleren Stian Torgersen anno 2018?

Mine styrker som fotballspiller har alltid vært grovarbeid. Jeg er flink til å dekke rom, og glad i å duellere. Håper og tror det offensive spillet har utviklet seg i Trygg Lade, og et av målene i 2018 er å notere seg for flere målpoeng.

 

Trener John Pelu er også glad for å få Torgersen tilbake i stallen: «Stian er en meget bra spiller. Den Stian jeg kjenner fra forrige periode i Strindheim vil bidra til å heve laget. Vi er et lag som består av mange unge spillere og jeg tror at Stian, som den ledertypen han er, kommer til å hjelpe våre unggutter både på trening og i kamp med sin erfaring. Jeg ønsker han velkommen tilbake til klubben».

 

Vi ønsker Stian velkommen hjem i draktnummer 16 (Stian#16)

Heia Strindheim

Kommentarer er stengt.