Stian Nyhus har signert for Strindheim TF. Stian kommer fra Lillehammer Fotballklubb og har der spilt der i en rekke sesonger kun avbrutt med et opphold i Brumunddal i 2016 sesongen der han fikk med seg 26 kamper. Hele 101 kamper og 19 mål for Lillehammer er Ã¥ lese ut fra den offisielle statistikken på fotball.no.

Han har trent en kort periode med laget, men har der overbevist trenerne, John Pelu og Knut Olav Krokbå, nok til å tilby ham en kontrakt.

Sportssjef hos Lillehammer FK omtalte Stian på følgende måte i vinter på Lillehammer FK’s hjemmesider: «Vi er veldig fornøyd med å få Stian tilbake. Stian har jobbet hardt og har utviklet seg både som spiller og person etter et år hos Brumunddal. Med Stian får vi offensive kvaliteter inn i laget, og han vil bli en meget viktig spiller for Lillehammer FK denne sesongen».

Mediaavdelingen har tradisjonen tro tatt en prat med vår nye spiller.

 

Kan du fortelle litt om deg som person og som spiller?

Som person er jeg forholdsvis rolig og avslappa. Samtidig liker jeg at det skjer ting rundt meg. Som spiller har jeg bra teknikk og er løpssterk. Har mine styrker en mot en offensivt.

 

Hva vet du om klubben og hvorfor falt valget på Strindheim TF som din nye klubb?

Vet forholdsvis lite om klubben, annet enn at jeg måtte dem to ganger i fjor. Hørt veldig mye positivt om klubben og spillergruppa fra Trondsen. I tillegg liker jeg måten de ønsker å spille fotball på her i Strindheim.

 

Hva mener du selv at du kan tilføre Strindheim?

Jeg kan bidra med å være en ballsikker og løpssterk spiller som tilfører målpoeng.

 

Klubben ønsker Stian velkommen til Strindheim og lykke til fremover.

Kommentarer er stengt.