Det var klart for siste hjemmekamp før sommerpausen, og motstander denne gangen var Kvik. Før sesongstart ble Kvik omtalt som den antatt største utfordreren til å ta opp kampen med Strindheim om den eneste opprykksplassen fra denne avdelingen. Dagens gjester har så langt hatt en noe variabel vårsesong, og man har ikke plukket så mye poeng som man kanskje kunne forventet. Når det er sagt så var vi fullstendig klar over kvalitetene til dette Kvik-laget, og vi var forberedt på at det ville bli en tøff kamp. Men vi er i god form, og vi visste at vi med seier i denne kampen langt på vei kunne parkere Kvik i kampen om opprykk til 3.divisjon.

Kampen innledes med stor intensitet fra begge lag, og etter drøye 19 minutter er det gjestene som tar ledelsen. Etter scoringen skaper vi to brukbare målsjanser før vi etter 37 minutter utlikner til 1-1. Stian Nyhus drar av en mann og finner Sondre Kviteng bak i feltet, og sistnevnte setter på nydelig vis ballen i mål. Etter 40 minutter får Kvik frispark fra ca 25 meter, men Ansnes gjør en meget god redning og hindrer 1-2.

Etter hvilen skulle det bli mye å glede seg over for alle som er glad i Strindheim. 52 minutter er spilt når Martin Engvik får æren av å sette 2-1 bak gjestenes keeper. Og drøye 10 minutter senere skulle det bli mere. Mikkel Nergård finner Sondre Kviteng med en nydelig ball i bakrom, og Kviteng er sikker og setter sin andre for dagen. 3-1! På overtid får Kvik frispark på ca 20 meter. En ” delvis innøvd ” variant fører til at vi enkelt bryter og kontrer. Krokbø avanserer og spiller etterhvert fri Stian Nyhus som får æren av å sette kampens siste scoring. Det ender med seier 4-1 mot Kvik, og 3 nye poeng er i boks.

Strindheim XI:

Ansnes, Melhus, Hoel, Kosberg, Risan, Meldal, Nergård, Kviteng, Krokbø, Nyhus, Engvik.

Nå venter to bortekamper før sommerferien, og neste kamp er lørdag 16.juni borte mot Meldal.

Vi takker Kvik for kampen, og ønsker lykke til videre i sesongen!

Kommentarer er stengt.