Lørdag ettermiddag møtte vi Kolstad til dyst på Myra. Tapet i høst skulle revansjeres, og denne gangen er det Oskar Andreassen som har tatt pennen fatt og skrevet noen velvalgte ord.

En solfylt dag med mange fremmøtte gjenspeilet seg i hjemmelagets spill. Vi gikk hardt ut fra startblokkene og Ola Brustad pirket ballen i mål fra 10 meter etter målgivende fra kaptein Sivert Risan. Det så ut som det kun var ett lag som hadde møtt opp til kamp, og Strindheim tok ordentlig tak i kampen fra start. Kolstad kom etterhvert til noen farligheter uten at de klarte å skape de helt store sjansene. Likevel fikk de et korrekt idømt straffespark rett før pause som ble satt i mål av Mats Bjerkan. Lagene var like langt halvveis.

Strindheim kom ut etter pause med masse spilleglede og full tenning, og etter 50 minutter tar vi ledelsen igjen når Simen Hoel header ballen i nota etter et godt slått hjørnespark av allerede nevnte Ola Brustad. Strindheim fortsatte det gode spillet, uten at Kolstad fikk låne ballen noe særlig. Etter 55 minutter runder Patrick Strand keeper etter en elegant pasning fra Oskar Andreassen, og det står 3-1 på tavla. Strand og Andreassen skapte mye uro mot et passivt og stillestående Kolstadforsvar denne ettermiddagen. Etter 80 minutter feier Martin Grong Risan all tvil til side når han setter ballen i mål, og det står 4-1 på tavla. Strindheim var fortsatt ikke helt fornøyd, for etter 83 minutter finner Patrick Strand Oskar Andreassen med en god langpasning fra midtbanen som sistnevnte tar ned og legger enkelt i mål. Dermed står det 5-1 til Strindheim, som også ble sluttresultatet. Revansjens time var gjennomført og vi ser frem til bortekamp mot Nybergsund til helga. Kampen kan du se på Direktesport.no

Heia Strindheim!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *