Vi har de siste dagene kunnet presentere noen nye medlemmer av A-stallen for 2017-sesongen, og vi gir oss ikke helt enda. Nestemann i køa er Sondre Kviteng. Sondre har vært i Strindheim i alle år, og har nå tatt steget opp på øverste nivå i klubben. Det er ikke bare bare og huske alt man har vunnet oppgjennom årene, men Sondre var med på å bli kretsmester i 2008 etter å ha vunnet 9-1 i finalen. Vi har som vanlig stilt noen spørsmål, og her kan du lese hva Sondre selv tenker om det å være en del av A-laget til Strindheim.

– Til de som ikke kjenner så godt til deg. Kan du fortelle litt om deg selv, både som spiller og hva du driver med utenom fotballen?

Som spiller er jeg kanskje en typisk bakromspiss/ving, som håper å bidra med en god del mål og målgivende i sesongen som kommer. Utenfor fotballbanen er jeg snekkerlærling, står mye på ski om vinteren eller kjører motocross om sommeren de dagene det ikke er kamp eller trening.

– Du har vært i Strindheim helt siden du startet å spille fotball, og må kunne regnes som en av våre egne. Hvordan føles det å ha tatt steget opp til å være en del av årets A-stall?

Å bli tatt opp i A stallen har vært målet en god stund nå og etter et langt skadeavbrekk gir det helt klart ekstra motivasjon foran denne sesongen.

– Hvilke personlige ambisjoner har du for 2017-sesongen, og hva mener du er et realistisk resultatmål for laget denne sesongen?

Personlig så håper jeg selvfølgelig på mest mulig spilletid og bidra til at vi er med å kjemper om opprykk til 2. Divisjon igjen.

Vi gratulerer Sondre med ” opprykket ” til A-stallen og ønsker masse lykke til med 2017-sesongen!

Kommentarer er stengt.