Søndag 16.april var dagen alle hadde sett veldig frem til, da det endelig var klart for sesongens første seriekamp. Og med et strålende spillevær og fantastiske fasiliteter på Aker Stadion lå alt tilrette for at dette skulle bli en bra opplevelse. Men …

Kort om kampen:

Kort fortalt så ble dette en kamp vi i Strindheim slettes ikke skal være bekjent av. Vi kommer aldri skikkelig i gang, står med lua i hånda og lar Molde få styre akkurat som de vil nesten gjennom hele kampen. Vi likner ikke på oss selv, og vi virker litt ” tomme ” for energi. Et lyspunkt for vår del er at keeper Magnus Aspås gjør en bra kamp og leverer noen solide redninger, tiltross for at det ender med 3-0 i sekken.


Magnus Aspås gjorde en bra kamp mot Molde

En skuffende dag for oss med hjerte i Strindheim, men vi har ikke tid til å dvele altfor lenge over denne kampen. Allerede neste helg, søndag 23.april kl 1600 kommer Bodø-laget Junkeren på besøk til RUTA Arena. Det betyr et nytt spennende bekjentskap, og ikke minst er det en mulighet til å slå kraftig tilbake og vise oss selv fra en helt annen side. Det er en mulighet vi ønsker å gripe med begge hender, og vi håper du også møter opp og hjelper oss fra tribuneplass.

Heia Strindheim!

Kommentarer er stengt.