Vi har spurt midtstopper Simen Hoel om noen velvalgte ord om lørdagens kamp mot Tydal, og han var ikke vond å be. Her kan du lese hva Simen tenker om sesongen så langt og storseieren på lørdag:

” Sesongen 2018 er i full gang, og vi har allerede gjennomført flere tellende matcher. Målet for sesongen er opprykk, og resultatene så langt “lever” i tråd med dette. 3 av 3 i serien, og avansement til 1. runde i cupen, før Steinkjer ble for sterke på bortebane. Nye spillere har kommet – andre har dratt, støtteapparatet er omrokkert en smule og garderoben pusset opp. Alt dette er utvilsomt kommet som friske pust. Ingen tvil om at den gode sesongstarten, sammen med gode utenomsportslige arrangementer, har gjort godt for klubben og laget. Optimismen rår på Ruta Arena for tiden.

I 3. runde i serien på lørdag sto Tydal på motsatt halvdel. Resultatet ble til slutt 9-1 (3-1). Før kampen snakket vi om å være profesjonelle og kvele matchen så hurtig som mulig. Det lyktes vi vel bare delvis med i begynnelsen – ifølge resultattavla. Men det var vel aldri noe tvil om hva utfallet av denne kampen kom til å bli. Fra og med minutt én produserte vi store sjanser, og det burde strengt talt stått flere mål på tavla. Trioen i front – Nyhus, Engvik og Nergård – fosset fremover gang på gang, med vingbackene for dagen – Risan og Haugen – sprintende på overlapp ved enhver mulighet. Det var i det hele tatt svært tydelig at alle var ivrige på å bidra i motstanders boks denne dagen. Dette har gått igjen i de fleste av våre kamper så langt i 2018. To-sifra antall store sjanser ble produsert, men «kun» tre gikk inn før pause. Muligheter som på kaldt vis kunne blitt omsatt i scoring, ble brent, kanskje noe nervøst. Dette vitner om at det unge Strindheimlaget på ingen måte tar lett på oppgaven i fjerdedivisjon, tvert imot. Fra en midtstoppers ståsted er slike kamper en øvelse i å opprettholde fokus. Motstandere kommer på få visitter offensivt, men da gjelder det å renske unna det som kommer. Tydal var tydelig effektive og fikk hull på byllen etter 24 minutter på sin første sjanse. Stillingen var da 1-1. Svært irriterende å nok en gang slippe inn mål, og kanskje spesielt for fireren bak sammen med keeper. Men herfra og ut var det ikke mye som tydet på flere mål imot. God kommunikasjon fra bakerst til fremst på banen, og spillere i hvert ledd som svermet rundt motstander straks vi mistet ball. Våre offensive spillere fikk etter hvert virkelig bryne seg på et lavtliggende motstanderlag, og det var tydelig at de offensive relasjonsdrillene vi har øvd på hver eneste uke på trening ikke har vært forgjeves. Fortsetter det slik, kan det bli svært morsomt å være tilskuer på Ruta Arena utover sesongen. Målsettingen om tre poeng og en profesjonell gjennomføring resten av kampen, førte til at scoringene rant inn. Nyhus endte opp med tre nettkjenninger, Engvik med fire og innbytter Kviteng med to. Martin Engvik troner nå alene på toppscorerlista i 4. divisjon avd. 2, med seks mål, tett etterfulgt av Kviteng med fem. 22 mål på tre kamper er scoret, og fem er sluppet inn. Vi troner alene på topp, tre poeng foran andreplassen. Som sagt – optimismen rår på Ruta Arena, men vanskeligere kamper vil komme, og da gjelder det å være tilstede når det skjer. Med assistent Ketils fokus på det mentale, skal vi nok stille godt rustet. Takk for kampen til Tydal! Håper ikke veien hjem ble alt for lang.

Heia Strindheim! ”

Vi takker Simen for bidraget, og neste kamp for A-laget kommer allerede fredag 4.mai. Da er det Charlottenlund som er motstander, og avspark på Charlottenlund er kl 20:15.

Kommentarer er stengt.