Etter en stund i tankeboksen har Daniel Singstad bestemt seg for å melde overgang til 4. divisjonsmotstander Charlottenlund. Her trer han inn i et godt brorskap av tidligere Strindheimsspillere slik som Christopher Moen, Joachim Andersen, Yagavan Srikaran, Magnus Aspås og Thomas Rønning. 12. mai debuterte Daniel for «Challa» i bortekampen mot Tydal. En kamp som endte forøvrig uavgjort.

Daniel har all sin tid frem til nå spilt i Strindheim, og har vært en trofast spiller for klubben opp gjennom årene fra aldersbestemte lag og opp til senior nivå. På juniornivå står han registrert med 52 kamper og 21 baller har funnet målmaskene. I seniorsammenheng har han tross sin unge alder rukket å ha båret den blå gule drakta på seg i 106 kamper med tilhørende 29 scoringer.
Gjennom en rekke år har han stått klubben bi i oppturer og nedturer. Når vi sist rykket ned til 4. divisjon var det mange som valgte å forlate klubben, en ærlig sak det. Daniel ble igjen og som han på sin rolige måte sa det i garderoben, «… da e det væl bare å brette opp armene og stå på.» Dette vitner om trofasthet og offervilje for en kjær klubb!

Daniel er en typisk offensiv kantspiller som elsker å utfordre motstanderen med sin fart. Fra denne posisjonen har mang en forsvarsspiller hatt vanskeligheter med å folde tritt med fotrappe Daniel. Følgende er sakset fra kamprapporten mellom Strindheim TF 2 og Åfjorden 24. mai 2013:

«…Haugen fører ballen på midten før han sender en perfekt vektet ball til Singstad som er på løp. Singstad drar på seg den eneste forsvareren som har klart å holde følge, men når Singstad slår ballen inn foran mål er det kun keeper som står mellom Haugen og målet. Haugen gjør ingen feil, setter ballen under keeper, og sørger for at Singstad kan notere dagens tredje målpoeng
«…Omgangens første mål kommer til Strindheim 2. Med 69 minutter på kampuret viser Haugen og Singstad nok en gang frem godt samspill, når førstnevnte sender den andre alene med keeper. Denne gang gjør Singstad ingen feil, og etter to målgivende på de tre første er han denne gang sist på ballen

Vi rundt klubben og i garderoben vil også savne Daniels lune smil når han entrer garderoben før trening, gjerne sånn akkurat innen tidsfristen, og ikke minst på treningsfeltet. Daniels perfekte og forseggjorte hårmanke vil bli etterlyst, det er vel ingen i troppen som har en slik perfekt manke som Daniel. Det var vel få i laget som gledet seg mer enn han når det var dags til å ta portrettbilde for sesongen!

Trener John Pelu har følgende ord til Daniel:

“Jag startade min tränarkarriär i Strindheim junior 2012 och Daniel var då en viktig del av junior laget. Jag såg redan då att Daniel en dag skulle vara viktig för klubben på senior nivå i framtiden, vilket han också varit de senaste 3 åren. Som spelare är Daniel en orädd offensiv spelare som utmanar motståndarna var gång han får chansen. Han har stor fart och bra avslutningsegenskaper. Daniel är en lojal spelare som alltid ger 100% för laget, enormt vinna skalle som hatar att förlorar. Jag kommer att saknar Fotbollsspelaren Daniel, men mest kommer jag att saknar personen Daniel. Vi har haft våra ned och uppturer sammen Daniel och jag kommer att sakna din fantastiske smil😁. Jag har lärt mig mycket av dig på banan och inte minst att jobba med unga människor utanför banan. Jag hoppas du också fått med dig ett och annat av mig genom åren. CSK är heldige som fått dig i laget. Du är alltid välkommen tillbaka HEM. ”

 

Spillere, trenere og støtteapparat takker så mye for alle årene du har tatt på deg drakta og spilt for oss i Strindheim. Døra e alltids åpen.
#heiastrindheim.

2 svar til “Oppdatert: Singstad takker for seg”

  1. Bobby sier:

    Det er katastrofalt at Strindheim ikke har klart å ta vare på dette talentet heller. Daniel ville garantert blomstret og tilført Strindheim mye om han hadde fått lagt forholdene til rette. Og da i første rekke skole, jobb og fotball. Men takk Daniel du har gledet mange i Strindheim.
    Hilsen mangeårig trener, som velvillig lånte bort solbrillene sine til Daniel under oppvarming før viktige matcher.

    • Steinar Sanderød sier:

      Bobby, det er mulig at vi klubben ikke har vært flink nok til å ivareta og følge opp. Etter mediaavdelingens innsikt om saken så var “saksbilde” sammensatt. Klubben har ønsket at Daniel skulle forbli i gult og blått.